Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Nie mogę wysyłać wiadomości z GG...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. :) Pewnego dnia zadałem tutaj pytanie, czemu tnie mi się komputer, kiedy siedzę na necie jak i na gg. Wiele osób odpowiedziało, że mam zbyt nowe gg, więc musiałem je zmienić. ;) Dzisiaj zainstalowałem sobie Gadu-Gadu 8. Wyglądem odpowiada, szybkością też. Ogólnie jest całkiem spoko. :) Jest tylko jeden mały problem. Kiedy klikam na pewną osobę i i chcę wysłać wiadomość ( czyli klikam enter ) to przenosi mnie tylko do nowej linijki. Jeśli klikam ogólnie myszką na 'wyślij' jest podobnie. Wie może ktoś na czym ten problem polega ?
Czyli w ogóle nie wyślesz wiadomości ??
Tak Lucyfer.
Może ta osoba do której nie możesz wysłać wiadomości, cię zablokowała?
I to jest chyba najbardziej prawdopodobne:)
Prawdopodobnie dzieje się tak, ponieważ masz starą wersję GG, a twój znajomy nową. Proponuję odinstalować GG i zainstalować AQQ. Możesz poprzez AQQ pisać do osób które posiadają komunikator GG.
http://www.dobreprogramy.pl/AQQ,Program,...13034.html
rafal07000 napisał(a):Prawdopodobnie dzieje się tak, ponieważ masz starą wersję GG, a twój znajomy nową.

Nie o wersję GG znajomego tutaj chodzi a o numer gg, jeśli numer znajomego należy do puli nowych numerów to na komunikatorze GG niższym od wersji 10 nie będziesz w stanie wysłać wiadomości.