Witam. Szukam osoby która będzie rozsyłać reklamy z konta bzyku.leeds , podaję hasło , czyli można powiedzieć że macie dostęp do wiadomości i wgląd na pkt...
Chodzi mi o taką osobę która jest w miarę już ''przetestowana'' na forum , pod takim względem że jest uczciwa , i ma trochę zaufania od innych. Kod reklamy wysyłam na pw lub gg.
Oferuję 30 pkt za wysłaną reklamę.
Jest to chomik bzyku.leeds
Oferty składać na forum .
Pozdrawiam
jak podliczysz ilość wysłanych reklam?
Właśnie ja nie będę tego liczył , bo nie ma jak.
Dlatego szukam osoby która jest uczciwa i sama policzy ile dziennie reklam wysłała. A co , jesteś chętny ?
reklamuję swojego teraz
Ciężko policzyć ile bo przy 500 można się pomylić. A miałbym jakieś szanse??
Skoro ''nie przywłaszczysz'' sobie hasła to nie ma problemu
P.S Masz gg ? jak masz to podaj mi na PW i się dogadamy co i jak.
Pozdrawiam
Cytat:Szukam osoby która będzie rozsyłać reklamy z konta bzyku.leeds , podaję hasło , czyli można powiedzieć że macie dostęp do wiadomości i wgląd na pkt...
Widać, że kamikaze na forum nie brakuje. W dodatku jeśli pytasz o zaufaną osobę to poczekaj na odpowiedź administratora lub moderatora, kogoś kto może wiarygodnie ci kogoś polecić, a nie ufaj pierwszym osobom które napiszą. W dodatku w internecie na zaufanie nie ma co liczyć. Ja nie ufam tam nawet samemu sobie.
No w sumie masz rację , czekam na opinie użytkonika daw13 , od Aministratora i od Moderatora oraz użytkowników
swordancer napisał(a):w internecie na zaufanie nie ma co liczyć. Ja nie ufam tam nawet samemu sobie.
Ja, choć nie mam podstaw żeby nie ufać daw13 podpisuję się pod słowami swordancera.
http://chomikuj.pl/Blachu82/---+UWAGA+Oszust!!!+--- tutaj osoby, którym na pewno bym tego zadania nie powierzył.
Moge spróbować
ale nie obiecuje reklam co dzień ...
ja mogę podjąć się tego zadania możesz się spytać Nicholasa
potwierdzi że jestem uczciwy, bo on wie że zarobku szukam
Ważne żebyś był wypłacalny
aaa i jeszcze czy masz CMP ?