Odjechani.com.pl

Pełna wersja: rozsyłanie reklam z mojego konta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam. Szukam osoby która będzie rozsyłać reklamy z konta bzyku.leeds , podaję hasło , czyli można powiedzieć że macie dostęp do wiadomości i wgląd na pkt...
Chodzi mi o taką osobę która jest w miarę już ''przetestowana'' na forum , pod takim względem że jest uczciwa , i ma trochę zaufania od innych. Kod reklamy wysyłam na pw lub gg.
Oferuję 30 pkt za wysłaną reklamę.
Jest to chomik bzyku.leeds
Oferty składać na forum .
Pozdrawiam ;)
jak podliczysz ilość wysłanych reklam?
Właśnie ja nie będę tego liczył , bo nie ma jak.
Dlatego szukam osoby która jest uczciwa i sama policzy ile dziennie reklam wysłała. A co , jesteś chętny ? :)
reklamuję swojego teraz :) Ciężko policzyć ile bo przy 500 można się pomylić. A miałbym jakieś szanse??
Skoro ''nie przywłaszczysz'' sobie hasła to nie ma problemu :)
P.S Masz gg ? jak masz to podaj mi na PW i się dogadamy co i jak.
Pozdrawiam
Cytat:Szukam osoby która będzie rozsyłać reklamy z konta bzyku.leeds , podaję hasło , czyli można powiedzieć że macie dostęp do wiadomości i wgląd na pkt...

Widać, że kamikaze na forum nie brakuje. W dodatku jeśli pytasz o zaufaną osobę to poczekaj na odpowiedź administratora lub moderatora, kogoś kto może wiarygodnie ci kogoś polecić, a nie ufaj pierwszym osobom które napiszą. W dodatku w internecie na zaufanie nie ma co liczyć. Ja nie ufam tam nawet samemu sobie.
No w sumie masz rację , czekam na opinie użytkonika daw13 , od Aministratora i od Moderatora oraz użytkowników
swordancer napisał(a):w internecie na zaufanie nie ma co liczyć. Ja nie ufam tam nawet samemu sobie.
Ja, choć nie mam podstaw żeby nie ufać daw13 podpisuję się pod słowami swordancera.
http://chomikuj.pl/Blachu82/---+UWAGA+Oszust!!!+--- tutaj osoby, którym na pewno bym tego zadania nie powierzył.
Moge spróbować ;) ale nie obiecuje reklam co dzień ...
ja mogę podjąć się tego zadania możesz się spytać Nicholasa :D potwierdzi że jestem uczciwy, bo on wie że zarobku szukam ;) Ważne żebyś był wypłacalny ;) aaa i jeszcze czy masz CMP ?
Stron: 1 2