Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Zablokowane chomiki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ci co pobierają muzykę najlepiej rap, hip-hop czy crank na pewno zauważyli
że zostały zablokowane 2 popularne chomiki na których była głównie muzyka
Nazwy Oleej18 oraz Kultura_Hip-Hop
Powiem że było to dla mnie zaskoczenie bo Oleej18 był prawie od samego początku na chomikuj.pl
Dodam że konta są dalej zablokowane a wy co o tym sądzicie zapewne powód blokady to utwory zagraniczne z tego co wiem za nie najbardziej ścigają
Muzyka i e-booki to główny powód dla którego chomiki są albo blokowane, albo pozywane w sądzie.
Na szczęście nie trzymam muzyki na chomiku a ebooki mnie nie interesują. Choć pewnie kiedyś to może się zmienić i przerzucą się na filmy.
A co powiecie o tym że Strefa-Gier założył kłódkę na swoje konto...?
Dawno to zrobił?
Znacie powód?

EDIT:
juz jest odblokowany
Przecież jest dostęp do konta, a i zdaje się, że to chomik Massive-X'a.
Robił male przemeblowanie, bo ostatnio było wszystko w 1 folderze :)
A czemu adryjan00 ma pliki pousuwane ?
o adryjan00 to zdaje się było coś już na tym forum że ponoć pozwali go do sądu i dlatego pousuwał pliki lub administracja je zablokowała chyba blachu82 powinien coś więcej o tym wiedzieć
Śliski temat. Na szczęście zdążył ze skasowaniem, choć i tak jak będą się starali to wszystkie dowody dostaną. Jednak serwery chomikuj.pl są na Cyprze i to może komplikować sprawę. Kraje islamskie nie udostępniają swoich tajemnic krajom z innymi religiami, a przynajmniej niechętnie. To ratuje sprawę i to bardzo.