07.06.2012, 23:33
Stron: 1 2
08.06.2012, 15:39
Niestety, ten efekt jest generowany jakimś programem, którego po prostu nie mogę znaleźć.
Na chwilę obecną nie mamy w grupie osoby która posiadała / znała by ten program.
Na chwilę obecną jesteśmy w stanie zapewnić że jak tylko by ktoś z nas wiedział jak wykonać taki efekt od razu powstanie o tym poradnik.
Cieszę się że tak szybko powstała pierwsza prośba a zarazem jestem niepocieszony ponieważ nikt nie jest w stanie na chwilę obecną napisać taki poradnik.
Na chwilę obecną nie mamy w grupie osoby która posiadała / znała by ten program.
Na chwilę obecną jesteśmy w stanie zapewnić że jak tylko by ktoś z nas wiedział jak wykonać taki efekt od razu powstanie o tym poradnik.
Cieszę się że tak szybko powstała pierwsza prośba a zarazem jestem niepocieszony ponieważ nikt nie jest w stanie na chwilę obecną napisać taki poradnik.
08.06.2012, 19:19
Być może to jest grafika/gif.
Najlepiej jak się go zapytasz ;]
Nie zje cie ;]
Najlepiej jak się go zapytasz ;]
Nie zje cie ;]
08.06.2012, 22:50
Dziś zapytałem Michała czy możemy udostępnić publicznie na to poradnik lecz odpowiedział mi że takich informacji nie udziela, ponieważ raz komuś powiedział i pół chomikuj miało takie same reklamy jak on. W sumie mu się nie dziwię
Tylko szkoda że ten poradnik nie wypalił no ale wbrew czyjemuś zdaniu mimo wszystko nie możemy działać. Czekamy na Wasze dalsze propozycje.
Tylko szkoda że ten poradnik nie wypalił no ale wbrew czyjemuś zdaniu mimo wszystko nie możemy działać. Czekamy na Wasze dalsze propozycje.
10.06.2012, 11:27
Ja znam ten programik Mogę powiedzieć co to za program za 50 tyś pkt
10.06.2012, 11:56
To co robimy zrzutę?
10.06.2012, 13:05
Nie, ja mogę sprzedać ale tylko dla indywidualnych osób.
10.06.2012, 22:56
(10.06.2012, 13:05)dimix napisał(a): [ -> ]Nie, ja mogę sprzedać ale tylko dla indywidualnych osób.
Skoro wiesz ale nie chcesz się podzielić tą wiedzą za darmo to może napiszesz poradnik? Nie mamy nic przeciwko
10.06.2012, 23:21
Albo Cię źle zrozumiałem, albo coś źle napisałeś Wytłumacz mi swój post, co ja niby będę miał z poradnika ? Przecież bez programu się tego nie da zrobić, a robi się to w prostym w obsłudze programie
A jak możesz to inaczej zrobić bez programu ? Nie da się Moja sygnaturka też jest robiona w tym programie Jest w nim masa efektów
A jak możesz to inaczej zrobić bez programu ? Nie da się Moja sygnaturka też jest robiona w tym programie Jest w nim masa efektów
10.06.2012, 23:41
(10.06.2012, 23:21)dimix napisał(a): [ -> ]co ja niby będę miał z poradnika ?
Podejrzewam, że każdy z grupy nagrodzi Cię reputacjami lub możesz się dogadać ze zleceniodawcą co do sposobu zapłaty za wykonanie poradnika.
Stron: 1 2