Odjechani.com.pl

Pełna wersja: [Archiwum] GrafArt - Twój pomysł na poradnik!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Prosiłbym o poradnik jak tworzyć taki napis:
[Obrazek: napisw.png]
Pełen efekt znajduje się
TUTAJ przy liczniku.
Niestety, ten efekt jest generowany jakimś programem, którego po prostu nie mogę znaleźć.
Na chwilę obecną nie mamy w grupie osoby która posiadała / znała by ten program.

Na chwilę obecną jesteśmy w stanie zapewnić że jak tylko by ktoś z nas wiedział jak wykonać taki efekt od razu powstanie o tym poradnik.
Cieszę się że tak szybko powstała pierwsza prośba a zarazem jestem niepocieszony ponieważ nikt nie jest w stanie na chwilę obecną napisać taki poradnik.
Być może to jest grafika/gif.
[Obrazek: DDDDDDgif_rxwqqxa.gif]

Najlepiej jak się go zapytasz ;]
Nie zje cie ;]
Dziś zapytałem Michała czy możemy udostępnić publicznie na to poradnik lecz odpowiedział mi że takich informacji nie udziela, ponieważ raz komuś powiedział i pół chomikuj miało takie same reklamy jak on. W sumie mu się nie dziwię :)
Tylko szkoda że ten poradnik nie wypalił no ale wbrew czyjemuś zdaniu mimo wszystko nie możemy działać. Czekamy na Wasze dalsze propozycje.
Ja znam ten programik :) Mogę powiedzieć co to za program za 50 tyś pkt :)
To co robimy zrzutę:D?
Nie, ja mogę sprzedać ale tylko dla indywidualnych osób.
(10.06.2012, 13:05)dimix napisał(a): [ -> ]Nie, ja mogę sprzedać ale tylko dla indywidualnych osób.

Skoro wiesz ale nie chcesz się podzielić tą wiedzą za darmo to może napiszesz poradnik? Nie mamy nic przeciwko:)
Albo Cię źle zrozumiałem, albo coś źle napisałeś :D Wytłumacz mi swój post, co ja niby będę miał z poradnika ? Przecież bez programu się tego nie da zrobić, a robi się to w prostym w obsłudze programie ;)
A jak możesz to inaczej zrobić bez programu ? Nie da się ;) Moja sygnaturka też jest robiona w tym programie :) Jest w nim masa efektów :)
(10.06.2012, 23:21)dimix napisał(a): [ -> ]co ja niby będę miał z poradnika ?

Podejrzewam, że każdy z grupy nagrodzi Cię reputacjami lub możesz się dogadać ze zleceniodawcą co do sposobu zapłaty za wykonanie poradnika.
Stron: 1 2