Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Nowy Bot
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Sorry nie wiedziałem gdzie to umieścić więc napisałem tutaj

znalazłem chomika który przedstawia bot'a
Cytat:Chciałbym przedstawić nowego bota do chomikowych rozmów, który sam przepisuje kody (captcha)
Bot ten jeszcze nigdy nie był dostępny w sieci. Poniżej zamieściłem screeny z dokładną instrukcją działania bota.
Komentarze dodawane są z szybkością 2-5 sec, jeśli występuje kod captcha czas może się wydłużyć do 30 sec, zanim bot rozpozna znaki.
Posiada on również funkcję dodawania chomików do zaprzyjaźnionych.

Aby bot działał poprawnie musimy posiadać zainstalowany pakiet PHP dla Windowsa, ponieważ na tym opiera się działanie naszego bota.
Do pobrania tutaj:
download
[Obrazek: ChomikImage.aspx?k=1389523&t=63477287428...535&loc=PL]

Jest więcej zdjęć i opisów, ale sami zobaczcie nazwa chomika
http://chomikuj.pl/ChomikujBot
no kurde ciekawe...
zaraz pobiorę i dam wam znać czy działa , tylko naładuję telefon
Poświęce się i go przetestuję. Oczywiście z zachowanie ostrożności.

Relacje zdam dzisiaj w nocy :P
(07.07.2012, 19:11)Diablo09 napisał(a): [ -> ]Poświęce się i go przetestuję. Oczywiście z zachowanie ostrożności.

Relacje zdam dzisiaj w nocy :P

Będziemy wdzięczni.

Apelujemy do użytkowników o ostrożność w używaniu
takich programów, które wymagają podawania loginów i haseł
do swoich kont!!!

scarab

To brzmi odrobinkę nierealnie. Jeśli naprawdę jest taki super, to dlaczego autor go nie sprzedaje? Przecież by wykosił nim konkurencję i nieźle zarobił! Coś mi tu jednak nie gra.
Najdziwniejsze, że ten bot to jedyne co chomik zawiera... hmm
Niemoge tego pobrać!! Pobrał już ktoś??
No własnie ja też nie moge , z wszystkich 3 hostingów , chyba to na tym polega , zamiast sprzedawać , nabije kabzde na pobraniach , ten bot to jakaś lipa , bo jak by działał to by sprzedawał za pkt , a tak za pobranie ma od 2-5$ , wiem bo sam się w to kiedyś bawiłem...
Dobra zaczekamy niech się jeszcze ktoś wypowie czy udało się pobrać:D
Ja tez miałem problem, ale pobrałem. Przy instalacji jakieś dodatki do przeglądarki chciały się doinstalować, takie pierdoły, jak się zainstalowało to się uruchomić nie dało ... nie wiem dlaczego ... zero reakcji
Stron: 1 2 3