Uwaga. Gdyby ktoś trafił na tym chomiku
http://chomikuj.pl/The_HULK na plik opisany jako Epoka lodowcowa 4.rar (mocno spakowana) .rar.avi z opisem
Cytat:Kolejna czesc filmu animowanego lubianego przez wszystkich.Film spakowany w celu ograniczenia transferu.Pelna wersja filmu tylko u mnie,nie trailer jak u innych,film pobrany z zagranicznego serwera,wklejony lektor Polski.
to nie warto nawet pobierać.
Epoki lodowcowej tam nie znajdziecie. Nie ma nawet żadnego filmu ale za to jest to:
Napisałem PW do niego. Zobaczymy co odpisze. Pobrałem z ciekawości, no niestety tak jak się spodziewałem. FAKE
Taaaaak, nieznany chomik a film w .rar. Aż dziwne, że fake.
Właściwie to miałem już z nim parenaście razy kontakt. Ale to nie zmienia faktu. Oszust to oszust.
Dzięki Blachu!
Właśnie szukałem tego filmu a na stronie głównej mignął mi się ten post.
Oszuści...plaga chomika..
Cytat:A co ja moge na to poradzic?ja to ściągnąlem od kogos,ale nie mogłem rozpakowac więc zrzuciłem na chomika!nie moja wina ze ludzie takie rzeczy robią,ze 50% ściąganych plików nie jest tym co powinno!ogólnie dzięki za informacje,plik zostanie usuniety.
Najgłupsze tłumaczenie jakie czytałem. Nie mogę rozpakować to wrzucam na chomika. Niech inni też się męczą i tracą transfer a ja zarobię punkty.
W dodatku w środku były jego banery reklamowe stąd pewność ze działanie celowe. Więc nie dość że oszust to jeszcze ... a szkoda słów.
ja ostatnio ściągnąłem ghost rider lektor pl i oczywiście błąd odtwarzania multimediów

niestety nie pamiętam nazwy tego chomika
Jakie paprochy pracują w tym chomiku. Babka przesłała mi logi pobierania dla mojego konta na chomiku i upiera się, że to pobrania przez mnie a tymczasem to jest log mojego downloadu. Nie mam słów.
He he, złożyłem reklamację i odzyskałem 351 MB

Ale zachodu było z tym tyle, że szkoda nawet opisywać tego na forum. Nawet nie warte to było tych paru megabajtów.
Ale wiem teraz przynajmniej, że w razie czego da się transfer odzyskać. Właściwie tylko po to to zrobiłem, bo samego transferu mam mnóstwo. Ciekawe czy jakbym podał im z loga plik, który pobierałem 2 dni temu i miał ponad 7 GB to też by mi zwrócili. Czy by się kapnęli.
UWAGA!
Lubie_to_to oferuje na PW sprzedaż programu do chomikowych rozmów pod nazwą PWbomber
Tu cytat wiadomości jaką rozsyła na PW
Cytat:PWBomber to program do wysyłania wiadomości PW i CHR.
Sam tworzy listę chomików można też wczytać z pliku.txt.
Nie przepisuje kodów captcha. Nie ma wirusów.
Hasło podaje na PW po przelaniu 20tyś pkt na moje konto.
SCREEN NA CHOMIKU W FOLDERZE !!BOT DO CHOMIKOWYCH ROZMÓW!!
PUNKTY BARDZO SZYBKO CI SIĘ ZWRÓCĄ PONIEWARZ WIĘCEJ WYSYŁANYCH REKLAM=WIĘCEJ POBRAŃ I PKT
Jak wiadomo są 2 programy do rozmów a te pozostałe nazwałbym je "programy z zaplecza " "tylko na PW" lub "tylko dla nas" to w 99% "bomber" ale na nasze konto czyt. login i hasło
Aktualnie ma zablokowane konto jednak uwaga!!
Osoba ma również konto na tym forum pod nazwą
Cytat:Lubie