12.07.2012, 12:36
Witam zainteresowanych
Ogłaszam konkurs na gotową reklamę do CHR dla mnie.
Jedyne co chciałbym aby koniecznie było w niej to:
- jakiś button z napisem kliknij tutaj + hiperłącze do chomika
- 5 miejsc na avek dla innych chomików
- nazwa mojego chomika w reklamie jak również typowe napisy co występuje u mnie czyli xxx, filmy, gry, muzyka, programy
- chciałbym aby nie występowało nic typu made by itd.
- jakaś ładna dziewczyna bądź kobieta która przyciągnie uwagę, chociaż nie jest to konieczność
Chyba to byłoby wszystko. Resztę zostawiam wam, czyli mruganie, przejście itd. itp. co tam zrobisz i wrzucisz.
Gotową reklamę do podglądu wysyłać przez pw na chomika http://chomikuj.pl/marcinpudlo
Termin nadsyłania prac skończy się gdy będę miał z czego wybierać i napiszę tutaj o tym.
Jeden chomik = jeden projekt.
Wygrywają trzy pierwsze projekty:
1 miejsce = 40 k punktów
2 miejsce = 20k
3 miejsce = 10k
Prace ciekawe, które będą poza podium, zostaną wyróżnione nagrodą pocieszenia w wysokości 1000 punktów. Pozostałe niestety nie otrzymają gratyfikacji punktowej.
Jak coś mi się przypomni to napiszę poprzez edytuj.
Pozdrawiam Marcin
Ogłaszam konkurs na gotową reklamę do CHR dla mnie.
Jedyne co chciałbym aby koniecznie było w niej to:
- jakiś button z napisem kliknij tutaj + hiperłącze do chomika
- 5 miejsc na avek dla innych chomików
- nazwa mojego chomika w reklamie jak również typowe napisy co występuje u mnie czyli xxx, filmy, gry, muzyka, programy
- chciałbym aby nie występowało nic typu made by itd.
- jakaś ładna dziewczyna bądź kobieta która przyciągnie uwagę, chociaż nie jest to konieczność
Chyba to byłoby wszystko. Resztę zostawiam wam, czyli mruganie, przejście itd. itp. co tam zrobisz i wrzucisz.
Gotową reklamę do podglądu wysyłać przez pw na chomika http://chomikuj.pl/marcinpudlo
Termin nadsyłania prac skończy się gdy będę miał z czego wybierać i napiszę tutaj o tym.
Jeden chomik = jeden projekt.
Wygrywają trzy pierwsze projekty:
1 miejsce = 40 k punktów
2 miejsce = 20k
3 miejsce = 10k
Prace ciekawe, które będą poza podium, zostaną wyróżnione nagrodą pocieszenia w wysokości 1000 punktów. Pozostałe niestety nie otrzymają gratyfikacji punktowej.
Jak coś mi się przypomni to napiszę poprzez edytuj.
Pozdrawiam Marcin