Witam.
Sprzedałem trochę punktów chomikowych i brakuje mi 10.000 do pokrycia prowizji, nie mogę czekać 2 dni, aż mi się dogenerują.
Oddam 15.000 w przyszłym tygodniu!
Tak, dzięki.
Jak tylko mi przybędzie trochę punktów to oddaję 15k
Za mało postów masz nie ma nikogo kto by mógł za cb poświadczyć
Czasami pożyczałam komuś punkty, ale nigdy nie dostawałam ich z powrotem. Teraz trudno mi komuś uwierzyć.
Za niska reputacja, za mało postów. Niestety ale ode mnie nie licz na pożyczkę. Nawet nie słyszałem o twoim chomiku.
Nie liczę sobie procentu, tak że oddasz mi tyle ile Ci pożyłem
PS. Panowie, najśmieszniejsze jest, że oszustwo pada najczęściej na osoby najbardziej się tego bojące... Patrzycie na ludzi jak na oszustów, potrzeby pomocy nie dostrzegając.
Pozdrawiam
Jeżeli znajomy chomik poprosi mnie o punkty, to mu po prostu daję. Ale jeśli nie znam chomika, nie ma on co liczyć na moją pomoc. Gdybym nie była oszukiwana nie musiałabym się zabezpieczać przed oszustami.
Desiderata, wiesz, rozumiem to w pełni
Ostrożność, zasady, wieczni złodzieje itd... Jednak kolega wydał mi wiarygodny (powiedzmy że męska intuicja) to raz, a dwa, że nie prosi o milion pkt, a jedynie 10k.
Moje ryzyko, moja sprawa
Koniec tematu
ja tez bym mu pożyczył choć z wszystkich osób którym pożyczyłem pkt nie wszyscy w 100% wywiązywali się z umowy ale potrafię to zrozumieć