12.07.2012, 19:43
Jak ktoś nie potrafi zrobić strony np klanowej to zrobie za darmo na darmowym hostingu jest tylko jeden warunek na tej stronie będzie wyświetlała się reklama na której zarabiam marne pieniądze za wyświetlenia , jak ktoś usunie mi reklamę usunę mu stronę :-) na stronie się sami rządzicie, jak dacie komuś nie odpowiedzialnemu admina to mogę pomóc ale stracicie wszystkie dane z serwera i strona będzie "od początku" strona będzie oparta na darmowym systemie cms "PHP-Fusion" w najnowszej wersji.
Hostingi do wyboru:
1. friko(sprawdzony osobiście - polecam,dodatkowe reklamy, dysk 4 gb, mysql 100mb , bez ograniczeń transferu )
2. host1free (2gb dysku i 10 gb transferu bez reklam od serwisu)
3. 3owl (bez ograniczeń transferu i dysku oraz mysql , bez reklam od serwisu ale ograniczenie unikalnych odwiedzin)
4. cba (też polecam dysk 1 gb , mysql bez ograniczeń transfer bez ograniczeń , bez dodatkowych reklam)
5. antserve (bez limitów , nie testowałem nie znam jaki mają haczyk)
6. jakiś wybrany przez ciebie (nie na każdym można polecam poszukać tu: http://www.free-webhosts.com/free-unlimi...bspace.php )
Jak chcecie żebym wył. moją reklamę to można się jakoś dogadać (za admina lub moderatora nie zgadzam się), nie dotyczy reklam od serwisu hostingującego.
Hostingi do wyboru:
1. friko(sprawdzony osobiście - polecam,dodatkowe reklamy, dysk 4 gb, mysql 100mb , bez ograniczeń transferu )
2. host1free (2gb dysku i 10 gb transferu bez reklam od serwisu)
3. 3owl (bez ograniczeń transferu i dysku oraz mysql , bez reklam od serwisu ale ograniczenie unikalnych odwiedzin)
4. cba (też polecam dysk 1 gb , mysql bez ograniczeń transfer bez ograniczeń , bez dodatkowych reklam)
5. antserve (bez limitów , nie testowałem nie znam jaki mają haczyk)
6. jakiś wybrany przez ciebie (nie na każdym można polecam poszukać tu: http://www.free-webhosts.com/free-unlimi...bspace.php )
Jak chcecie żebym wył. moją reklamę to można się jakoś dogadać (za admina lub moderatora nie zgadzam się), nie dotyczy reklam od serwisu hostingującego.