(17.07.2012, 16:50)ADRIANUSS napisał(a): [ -> ]Czy opłaca się go kupić za 100 zł ?
http://allegro.pl/telefon-huawei-g6620-d...64755.html
On jest za 199 zł
Przesyłka droga i czas realizacji zamówienia zbyt długi, telefon pewnie z Chin przyjdzie ... tak jak bratu
Jeśli telefon chcesz do dzwonienia i pisania Sms-ów poszukaj innego ten trochę duży i ta klawiatura qwerty ....
ale to tylko moje zdanie
a do czego chcesz używać telefonu ??
i za ile chcesz kupić ??
Zapomniałem dopisać że ten telefon jest już w Polsce a aukcja jest przykładowa .
jak za 100zł i nie jest zniszczony to bierz śmiało, tylko jak to chińczyk to będzie skrzypiał, trzeszczał, wyświetlacz niewyraźny ...
Ten telefon to 100% china.
Człowiek który to sprzedaje robi na tym niezły biznes dlaczego? - bo ten telefon jest wart ~20 Euro.
Czyli zarabia na nim 120 zł, a telefon będzie działał może z miesiąc.
To jest loteria, możesz trafić na taki który będzie działać i wszystko okey a możesz na taki
z którym więcej się będziesz "użerać" niż używać.
On niby działa tylko właśnie ten strach że popsuje się za pare dni
2-3 miesiące pochodzi na pewno chyba że to już tandeta więc krócej, teraz nawet dobry telefon można kupić za 150-200zł nie trzeba wydawać 1000zł
hehe kiedyś znajomy kupił podobny telefon i okazało się że jest na jakimś śmiesznym oprogramowaniu nie różniącym się od tego co jest w tych śmiesznych gierka za 15zł po za tym mam wątpliwości co do części w tym telefonie wygada jak atrapa
Moja rada. Lepiej się wstrzymaj i kup coś porządnego warte tej ceny.
Fajnie wygląda, ale co z tego. To jest chińszczyzna.
Jeśli się coś zepsuje to nawet nie bardzo będzie jak to coś naprawić.
Używam modemu Huawei i działa przyzwoicie. Jest jednak sygnowany przez Play, czyli w razie jak się zepsuje to idzie na gwarancję do nich.
Szkoda kasy i nerwów.