Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Upload plików na Chomikuj
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Wykonam upload plików na stronę chomikuj.pl
Przyjmuję płatność punktami z serwisu chomikuj oraz gotówkę. Cennik podaję dla chętnych na PW forum.
Kilka cennych informacji znajdziesz w menu mojego chomika.

Upload wykonywany jest za pomocą serwera shell i tylko i wyłącznie chomikboxem (wymaga podania hasła do konta/chomika).

Przeczytaj opinie klientów, którzy skorzystali z moich usług. ;)

Mile widziane zamówienia powyżej 20 GB uploadu
Z dostępnością plików problemów nie będzie, gdyż zawsze wskażę gdzie można owe znaleźć.

Przyjmuję linki z:
> extabit.com
> turbobit.net
> oraz inne które podam na PW

Kontakt ze mną na: PW forum (najbardziej polecam), forumowy Chat (jeżeli jestem online), oraz na PW chomika Diablo09

Zapewniam dobry kontakt i miłą atmosferę :)

Pozdrawiam
Rozumiem, że wrzucasz za udostępnieniem do folderu przez przeglądarkę?
Zamawiam pliki za 50tys pkt ;]
Buhaj991 napisał(a):Rozumiem, że wrzucasz za udostępnieniem do folderu przez przeglądarkę?
Wrzucam i przez przeglądarkę i przez chomikboxa. Oczywiście za upload przez przeglądarkę trzeba więcej zapłacić.

Więcej pytań proszę kierować na PW aby tu nie spamować. A brakujące informację będę uzupełniał w 1 poście.
Dobry kontakt, szyki upload, razem wrzucił mi ponad 500GB plików Polecam ;]
Również skorzystałem. 200gb śmignęło przez noc bez problemu ;)

PS. Rzeczywiście kolega oferuje w pakiecie także miłą atmosferę ;)
Polecam tani i szybki upload na chomika i oczywiście bezpieczny warto polecam ;]
również się jak koledzy polecam tego uploadera :)
Naprawdę super gość, nigdy nie spóźnia się z uploadem, jest uczciwy i można z nim spokojnie pogadać.
Więc polecam go jak najbardziej!
Zapraszam na mojego chomika tam się dowiecie więcej informacji.

Uwaga! Promocja :) Tylko dzisiaj do północy przyjmę 3 klientów, którym wykonam upload plików za połowę ceny. Cena i info na PW chomika bądź PW forum.

Edit ->
Diablo09 napisał(a):Uwaga! Promocja Usmiech Tylko dzisiaj do północy przyjmę 3 klientów, którym wykonam upload plików za połowę ceny. Cena i info na PW chomika bądź PW forum.
Promocja Promocja i po promocji :P
Stron: 1 2