Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Blokada chomika azazelangel2000
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Dziś sobie wchodzę na konto azazela aby przejrzeć nowości, a tutaj zonk!
Konto czasowo zablokowane.
Massive-X na swoim chomiku umieścił informację o innym koncie azazela: azazelangel2000_.

Co o tym myślicie? Zablokowali chomika który sprawił, że na tym portalu są tysiące filmów. Moim zdaniem to on im wyrobił taką renomę.
Ciekaw jestem czy azazel odzyska swojego chomika, na pewno będzie walczył bo włożył w niego zbyt dużo pracy...

Czekam na Wasze opinie na ten temat.
Pewnie blokada nie potrwa długo, a co do administracji to oni mają gdzieś to kto jest blokowany. Pliki nie znikną gdyby on usunął konto, bo bardzo dużo chomików ma pliki od niego zachomikowane.
Ok ale to chyba jest na krótką metę bo z czasem wychodzą coraz to nowsze filmy i kto je będzie uploadował? Tak, jest jeszcze kilka innych chomików dostarczających nowości ale mówmy o azazelu. Filmy pozostały ale gdyby azazel teraz zrezygnował z chomika (w co wątpię) to poziom tego portalu zaczął by diametralnie spadać.
Na szczęście sam Azazel trochę wcześniej zaczął tworzyć nowego zastępczego chomika. Pisał, że to może być stałą blokada.
Zróbmy protest - 100 największych chomików zamknie na jakiś czas dostęp do chomików. Ciekawe, co wtedy powie portal.
Nic bo plików jest kilka miliardów. Nie zbiednieją.
Szkoda że konto zablokowali, teraz trzeba się przyzwyczaić aby do nazwy dodawać _ na końcu : P
Nie ma co ukrywać jest to jeden z chomików na którego jako pierwszego się zaglądało gdy czegoś się szukało :)
Ale jedyne czego jestem pewien to, to że on się nie podda.
Czytałem rozmowy na jego koncie i z tego co pisze to się na pewno nie podda, ba... szykuje upload z podwojoną mocą hehe :)
Pewnie podkablował go jakiś wypierdek z krańca portalu. Musiało to być coś poważnego jak sprzedawanie punktów, bot czy reupload blokowanych zasobów.
Cytat:Pewnie podkablował go jakiś wypierdek z krańca portalu. Musiało to być coś poważnego jak sprzedarz punktów, bot czy reupload blokowanych zasobów.

Sprzedaż punktów na pewno nie.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7