20.07.2012, 11:51
Witam, chciałbym zlecić upload Nowości Filmowych na bieżąco. Ważne, aby Filmy były w formacie avi 700MB . Za upload jednego filmu płacę 1500 pkt. O kontakt proszę tu lub na chomiku na PW.
<<<Link Chomika>>>
<<<Link Chomika>>>
(23.07.2012, 13:21)Ledina napisał(a): [ -> ]Też miałam podobną sytuację. Zgodził się na abym uploadowała mu pliki, podał mi tytuły. Wróciłam po 15 min. na GG aby prosić go o hasło na Chomika i powiadomić, że mogę już wsadzać pliki, a on mi napisał, że upload do ***** i żałosny. Na tym się skoczyła nasz współpraca.Dobrze. Więc tak moglibyśmy spróbować jeszcze raz z naszą współpracą bez jakiś nie jasności ??
Zmarnowałam tylko czas na dość długą rozmowę wstępną i nerwy. Moim zdaniem Wampir_sam jest niezdecydowaną osobą, albo robi to specjalnie z nudów. Najwidoczniej niepotrzebne zajmowanie czasu uploaderów sprawia mu przyjemność.
Nie polecam współpracy z nim.
(21.07.2012, 01:12)gelmenn napisał(a): [ -> ]Ja z nim nie polecam współpracy , nie wie czego chce , mi tyle oferował na PW chomika.A moglibyśmy jeszcze raz spróbować bez dalszych nie jasności ?
najpierw prosił o 2 filmy (nie pamiętam jakie)
więc się od razu za to brałem , zerknąłem na chomika a tu PW wrzuć mi tylko jeden (i podał nazwę)
no to włączyłem pobieranie na shell , znowu wchodzę na chomika
a tu PW - Nie chce już żadnego filmu, cześć
No i powiedzcie jak tu się nie zdenerwować ?