Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Program do wysyłania wiadomości.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Jest już wiele tematów tego typu jednakże nie ma bota który sam przepisuje kod. Nie wiem czy to prawda ale na aukcji:
http://allegro.pl/chomikuj-pl-chomik-nie...61056.html
Oferują program który na 100% działa, nie jest na licencję, i sam przepisuje kod.

Co wy o tym sądzicie?
Hmm są 2 pozytywy, chyba że sobie wystawił z 2 konta ...
Ale też bot może działać mógł to lepiej opisać ;]

scarab

Ktoś zauważył napis na dole?

Cytat:Nie biorę odpowiedzialności za niezgodne z prawem używanie tego oprogramowania
Ani za ewentualne szkody wyrządzone za jego pomocą!
(22.07.2012, 18:36)scarab napisał(a): [ -> ]Ktoś zauważył napis na dole?
tak widziałem, ale dobrze pisze przecież bot nie jest legalny na chomikuj, a szkoda szerokie pojęcie ...
Powiem szczerze sam oferty przeglądałem i znalazłem tego bota, ale to chyba oszustwo... Może powiązał z botem CaptchaTrader i teraz myśli że sam przepisuje kod. (to są oczywiście tylko spekulacje) sam nie wiem.
1.
Są programy, które same przepisują captche.

2.
Za tą cenę program, bez ograniczeń ( na 1 konto/kilka dni itp.?) W dobie dzisiejszych czasów nikt już nie robi programów tego typu na sprzedaż które by działały na wszystkich kontach z prostego powodu, kupiłaby 1 osoba - potem odsprzedawała dalej jako "swoje" lub dawała za darmo.

Jeżeli osoba jest na tyle głupia, że nie brała tego pod uwagę nie jest na tyle inteligentna aby napisać taki program.

Tyle ode mnie.
Dzięki saturas za wypowiedź, sam się nie spotkałem z programem który sam przepisuje kod (oprócz jdownaloader, ale on tylko dopasowuje kod z bazy) Co do drugiej wypowiedź to się z Tobą zgadzam, jeśli napisał by taki program to na pewno nie dał by pełnej licencji tylko jak już to zmianę loginu w przypadku zablokowania konta (to tylko taka propozycja).
Hmm.. a może napisz do autora aukcji/programu i zadaj pytanie na jakiej zasadzie się to "kręci".

Kto pyta nie błądzi ;)
Jestem ciekaw co odpowie pewnie "progfram w 100 % napisalem ja i moge cie zapewnic ze to nie jest rzaden kejloger czy cos podobnego zreszta zobac na moje komentaże muwiom same zasiebie."

Nie no nie ma opcji tak na prawdę aby on działał i był po tej cenie ale też jestem ciekaw co autor napiszę, ciekawe czy pokryje się coś z tym co napisałem powyżej hehe :P

Diablo09 napisał(a):Kto pyta nie błądzi
Prawda.

Nie ma też głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi hehe :D
To już przekracza wszelkie granice... głupoty? Egoizmu? Zazdrości?
Jak ktoś wystawi markowe ciuchy, nowe, za 50% ceny to napiszecie, że podróby a komentarze kupił? Nikt nie zapytał autora aukcji jak działa program. Nikt go nie testował. Nikt nie ma dowodów na oszustwo. Ale już zdołaliście zmieszać go z błotem. POGRATULOWAĆ.
Stron: 1 2