Dla osób, które chciałyby wiedzieć jak wygląda jeden z założycieli chomikuj.pl
przedstawiam poniżej zdjęcie, które zostalo zamieszczone w "Dziennik - Gazeta Prawna" nr 140 20-22 lipca w artykule pt. "Bracia założyciele chomikuj.pl".
Zainteresowanych zachęcam do lektury bowiem możemy poczytać o dość
istotnych faktach z życia portalu chomikuj.pl
Artykuł również można przeczytać pod podanym linkiem
http://forsal.pl/artykuly/634220,bracia_...e_chomikuj
Przeczytałem ten artykuł. Młodzi i utalentowani studenci, nawet bracia.
Nawet odpowiedzieli na moje pytanie z innego wątku kiedy powstał portal chomikuj
Cytat:W połowie 2006 roku studenci rejestrują domenę Chomikuj.pl i wkrótce uruchamiają pierwszą wersję serwisu.
Wszystko ładnie opisane, i to że nigdy nie było o nich głośno ..
Cytat:Ciekawy art, zastanawiam się jaką ksywe ma jeden z braci
Ja tak się zastanawiam i dochodzę do wniosku że jeden z nich miał ksywę ''chomik'' :-)
No proszę, i ujawniła się nam droga administracja.
Dochody dzięki chomikuj.pl mają kolosalne. Na facebooku są zdjęcia jego rodziny na Hawajach, ładnie ładnie
Nicholas napisał(a):Na facebooku są zdjęcia jego rodziny na Hawajach,
Co by nie było na facebooku to pozostaje im tylko pogratulować pomysłu i przedsiębiorczości. Jeśli są to Hawaje, to na nie zarobili. Jedni nigdy nie zarobią na takie wakacje, a inni robią to w kilka miesięcy (no, teraz to pewnie w kilka godzin
). Gratuluję!
Baron dzięki za wątek i link do bardzo ciekawego artykułu. Myślę, że wielu zainteresowanych szukało takich informacji od dawna.
A to znalezisko z google:
Bardzo dobry artykuł. Przy okazji czytania potwierdza się nasza sprawa z doszukiwaniem się początku załozenia portalu. Wiemy już że powstał w 2006 roku.
Wiemy też, że siedziba mieści się na Cyprze.
Wiemy jak zawistni są ludzie. Jak tylko komuś interes wypali i dobrze się kręci to pojawiają się tacy, których podobno właściciele okradli i teraz domagają się zwrotu.
To, że mieści się na Cyprze wiadomo już od dawna. Jest tam inne prawo, dlatego ciężko jest władzom działać przeciwko chomikuj.