Dostałam na chomika taką wiadomość. Coś tu jest nie tak. Wiadomość wysłana na nowo wyhodowanego chomika, na którym nie ma prawie żadnych plików.
Dlaczego ta osoba przypuszczała, że mogę mieć punkty? Czy to jest chomik Administracji czy po prostu masowy spam?
Zgłosiłaś go administracji ? jak nie to napisz do nich , że coś tu nie gra i zrób oczywiście screen
Nie zgłaszałam. Problem polega na tym, że przypuszczam, iż to jest chomik Administracji, która próbuje wyczaić czy ktoś nie handluje punktami.
(25.07.2012, 21:15)scarab napisał(a): [ -> ]Nie zgłaszałam. Problem polega na tym, że przypuszczam, iż to jest chomik Administracji, która próbuje wyczaić czy ktoś nie handluje punktami.
Może i tak być
(25.07.2012, 21:15)scarab napisał(a): [ -> ]Nie zgłaszałam. Problem polega na tym, że przypuszczam, iż to jest chomik Administracji, która próbuje wyczaić czy ktoś nie handluje punktami.
Albo po prostu oszust których pełno na chomikuj, nie jeden chomik oferuje takie usługi
No nie wiem. Zwierzę kilka godzin wcześniej się trochę wypasło.
Oczywiście wszystko zgodnie z regulaminem.
Gdzie wy tu oszusta wiedziecie. Właściciel kupił sobie doładowania do telefonu i po prostu chce je "wymienić" na chomikowe pkt.
Czy to coś złego ?
Jak nie chcecie zostać oszukanie to niech on da najpierw doładowanie.
Diablo a pomyśl czy mu się to opłaci? 10 zł to jest powiedzmy 100 tys punktów na allegro, a on oferuje 10 zł za 50 tys. I już po tym można załapać że to oszust. Oczywiście nie mówię że nim jest ale wszystko na to wskazuje, kto nie spróbuje ten się nie dowie.
Dobra ja sprzedam doładowanie 10 zł za 20 tyś pkt i też jestem oszust ?
Może nie ma konta na allegro ?
Nie ma konta bankowego ?
A tak wystarczy że poda kod liczbowy i dostanie za niego chomikowe punkty. Sprawa prosta
gdzie na pewno prześlesz mu pkt w ciemno i będziesz cierpliwie czekał na kod. Przestań pisać głupoty.Chomiczka mam od kilku lat i takie posty dostawałem ze głowa pęka od głupoty i tak wiem ze cześć ludzi się nabierała