Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Zlecę sygnaturę
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zlecę wykonanie sygnatury może być podobna do sygnatury lucyfera tylko na inny temat. Tematem ma być to ze wykonuje menu flash w "wix.com" możesz także coś dodać z assasinec creeadem

Podać jeszcze jakieś informacje?

aha i może kolor tej sygnatury niech będzie błękit albo jasny niebieski :)
Jedno małe pytanie, jakie wymiary bannera?
oj mały błąd zrobiłem ponieważ lucyfer ma sygnaturke o to mi chodzi rozmiary moga byc takie jak lucyper ma

aha a robisz banerek do ChR? chodzi mi o sam obrazek baz vip ani nic takiego sam obrazek? Jak tak to tez za ile ;)
(31.07.2012, 19:15)enrique97 napisał(a): [ -> ]oj mały błąd zrobiłem ponieważ lucyfer ma sygnaturke o to mi chodzi rozmiary moga byc takie jak lucyper ma
Ok.

(31.07.2012, 19:15)enrique97 napisał(a): [ -> ]aha a robisz banerek do ChR? chodzi mi o sam obrazek baz vip ani nic takiego sam obrazek? Jak tak to tez za ile ;)
Napisz osobny wątek i bardziej to sprecyzuj :)
oki ale to jak skończysz to ;)

Pozdrawiam
[Obrazek: 1-1343952116.png]

[Obrazek: 2-1343952116.png]
No no bardzo mi się podoba ale jeszcze poczekam na Nicholas bo tez robił oczywiście R+ dla Ciebie ;) a dało by rade gdzieś dać mój nick? bo pewnie ktoś zobaczy ten obrazek i se go skopiuje
[Obrazek: 1-1343991763.png]

[Obrazek: 2-1343991763.png]
[Obrazek: di-CPVH.png]

Mnie stać na tylko tyle:)