31.07.2012, 10:19
Witam. Otóż dzisiaj mi zablokowali chomika kolrga990 a jeszcze pół godziny temu działał. Powód jest niby taki:
Prawda jest taka że sprzedawałem punkty na allegro, ale też miałem 15 TB upu więc nie wiem z jakiego powodu oni do końca do zablokowali, a z treści wynika że raczej z upu i tu pytanie. Miałem ponad 2 miliony punktów a trochę ich szkoda i co im napisać tam w wyjaśnieniu, że zaprzestanie jakiekolwiek uploadu i usunę co mam czy jak ? Bo bardziej mi zależy na punktach niż na uploadzie który i tak był chomikowany. Byłbym wdzięczny za poradę
Cytat: Twoje konto zostało zablokowane
Witam, otrzymaliśmy wiarygodne zgłoszenie, że przelewy punktowe wykonywane na koncie są związane z punktami pozyskanymi w sposób niezgodny z regulaminem portalu. Konto zostało zablokowane. Prosimy o wyjaśnienia.
Formularz kontaktowy
W razie pytań lub wątpliwości, skonsultuj się z obsługą użytkowników korzystając z formularza poniżej
Wiadomość
Prawda jest taka że sprzedawałem punkty na allegro, ale też miałem 15 TB upu więc nie wiem z jakiego powodu oni do końca do zablokowali, a z treści wynika że raczej z upu i tu pytanie. Miałem ponad 2 miliony punktów a trochę ich szkoda i co im napisać tam w wyjaśnieniu, że zaprzestanie jakiekolwiek uploadu i usunę co mam czy jak ? Bo bardziej mi zależy na punktach niż na uploadzie który i tak był chomikowany. Byłbym wdzięczny za poradę