Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Tapatalk - forum Odjechani.com.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Forum Odjechani.com.pl w urządzeniach mobilnych!

Ponieważ coraz częściej przeglądacie nasze strony w swoich iPodach, iPhonach, smartfonach, telefonach
i tym podobnych urządzeniach, wychodzimy naprzeciw Waszym oczekiwaniom
dostosowując forum do jednej z najbardziej popularnych aplikacji na urządzenia przenośne - Tapatalk.

[Obrazek: tapatalk_odjechani-1344028657.jpg]

Od dziś możecie przeglądać nasze strony w swoich urządzeniach przenośnych
z minimalnym użyciem transferu i niespotykaną jak dotąd prędkością.

Prosimy o Wasze opinie. :)
Jak do tej pory działa zadowalająco.
Testy trwają cały czas. Użytkowników
poruszających się po Forum Odjechani.com.pl
za pomocą Tapatalk prosimy o zgłaszanie błędów
i problemów.
No muszę powiedzieć że na moim lg optimus aplikacja bardzo dobrze łączy się z tym forum na początku trochę trzeba poczekać aż wczyta postukać ale jest naprawdę dobrze główną zaletą tego programu jest szybkość na laptopie wolniej mi się wczytuje niż na telefonie polecam
Haha, nie wierzę. Dzisiaj miałem przeczucie że odjechani będą w tapatalku :) Nawet włączałem :D Hah, intuicja nie zawodzi :) Polecam, używałem już tej aplikacji na innym forum
Hm.. nie sprawdzałem ponieważ na mojej safari forum śmiga jak ta lala,
ale czemu nie - plus dla forum za rozwijanie się i wychodzenie na przeciw oczekiwaniu
użytkowników!

PS.
Czy tło pod forum nie zostało zmienione z jednolitego na kreskowane? - tak z ciekawości
bo nie przyglądałem się zbytnio :P.
Ja mam problem, a mianowicie co jakiś czas jestem wylogowywany ;(
A jesteś pewien, że to nasza wina a nie "trefnej" aplikacji ?
Podaj nam proszę treść komunikatu jaki Ci wyskakuje. O ile taki jest. Oraz co robisz kiedy zostajesz wylogowany.
(05.08.2012, 16:32)Szymon napisał(a): [ -> ]A jesteś pewien, że to nasza wina a nie "trefnej" aplikacji ?

Dokładnie, miałem wczoraj podobny problem wywalało mnie też co parę minut, ale zaktualizowałem aplikacje i teraz śmiga, aż miło ;]
a mnie nie wywala ale z jakiej wersji tapatalka korzystacie moja to 1.13.5 jest to starsza wersja ale szybko działa dodam że mam ograniczony pakiet internetu w t-mobile ;(
Stron: 1 2