Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Zlecę wykonanie avataru i sygnatury
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jak w temacie. Pozostawiam pełne pole do popisu dla grafików. Jedyny warunek: sygnatura ma pasować do avataru ;)
Płacę 5000 pkt chomikowych, jeżeli wykonujący chce więcej to jest taka możliwość. Zapraszam do wykonywania nie tylko GraffArt
Nic nie napisałeś jaki ma być chociaż temat obrazka to ja wybrałem coś takiego .
[Obrazek: 14-1344356555.jpg] [Obrazek: 12-1344356555.jpg]

[Obrazek: 13-1344356555.jpg] [Obrazek: 11-1344356555.jpg]
Na jakiego chomika przelać pkt? Z sygnaturą nie do końca mi o to chodziło. Avatar dobry. Obrazek w sygnaturze bardziej zajmujący.
Daw13 Ja bym Zrobił ale nie wiem na jaki temat ma się odnieść sygnaturka i avatar :)
Dowolny. Wybierz sobie temat. Za każdą pracę zapłacę :) Ale jeżeli musicie mieć temat to pójdźmy za dzikimi kotami :P
[Obrazek: qq-1344364974.png]

[Obrazek: qqwe-1344364974.png]
Napisz jakie masz uwagi co do sygnatury . Jeśli to możliwe postaram się poprawić . Nazwa mojego chomika jarusrogus.
Dziękuję jarusrogus i rafałowi07000 za wykonanie avatarów oraz MeSSciak za chęci. Wykonawcy dostaję po 10 tyś pkt. Za dobre chęci MeSSciak otrzymuje reputację. Z avataru i sygnaturki będę korzystał naprzemiennie. Temat do zamknięcia.

Kotek w sygnaturce od Rafała wywołał uśmiech na mojej twarzy :)