Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Znacie podobne gry do Simtractor?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam!

Gram teraz w simtractor v 4 symulator rolnictwa i szukam innych tego typu gier.
Prosiłbym żebyście podawali też przybliżoną cenę bo mam teraz trochę słaby internet żeby ściągnąć.
Podaj mi Twoje wymagania komputera. Przybliżę je do jakiejś gry w stylu simtractor. ;)
VanPure napisał(a):Podaj mi Twoje wymagania komputera. Przybliżę je do jakiejś gry w stylu simtractor.

Na moim komputerze od pale wszystko dawaj :D
Symulator Farmy?
davi100 napisał(a):Symulator Farmy?

Znam tą grę tak samo Ls są dla mnie za bardzo pospolite.

Znacie jeszcze jakieś inne?
Słuchaj nie ma za wiele takich gier.

Z takich lepszych to znam simtractor 3,66 i simtractor 4, Symulator Farmy począwszy od 2008 a skończywszy na 2013, który niebawem się pojawi, no i konkurujący Agrar Simulator 2011 lub 2012, a także z john deerami się znajdzie kilka gierek ale najlepszą będzie John Dree american farmer

Są także DLC do agrara i ls więc zabawy jest cała masa ;)

A z niedokończonych projektów gier rolniczych to znam gry: Super Rolnik -> http://www.super-rolnik.za.pl/ oraz Polish Farmer Harwester 2008. Jeszcze jest jedna ale tytułu nie mogę sobie przypomnieć.
Diablo09 napisał(a):Słucha nie ma za wiele takich gier.

Z takich lepszych to znam simtractor 3,66 i simtractor 4, Symulator Farmy począwszy od 2008 a skończywszy na 2013, który niebawem się pojawi, no i konkurujący Agrar Simulator 2011 lub 2012, a także z john deerami się znajdzie kilka gierek ale najlepszą będzie John Dree american farmer

Są także DLC do agrara i ls więc zabawy jest cała masa

A z niedokończonych projektów gier rolniczych to znam gry: Super Rolnik -> http://www.super-rolnik.za.pl/ oraz Polish Farmer Harwester 2008. Jeszcze jest jedna ale tytułu nie mogę sobie przypomnieć.

Dzięki. Wiem że za wiele nie ma ale w coś zawsze można pograć. Teraz jak mnie SimTractor v4 wciągnął to mi się już nie chce innej szukać.