Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Forever555 - Super chomik+ zdjęcia chomika
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
U mnie znajdziecie najnowsze filmy, gry na pc... Gry na system Android oraz na Iphone'a i Ipada... Duzy zbior kreskowek oraz bajek... są tez tapety na rózne wyswietlacze i o roznej tematyce... Posiadam gry na konsole PS 1 , 2 , 3 oraz Xbox 1 i 360, oraz na nintendo ds i 3ds... Sa tez zeczy dla starszych osob... Filmy sa w jakosciHD ORAZ 3D ;DD Wiec zapraszam do siebie :-)

chomikuj.pl/forever555
[Obrazek: d30960b2e8a6bdc5.jpg]

scarab

Radio na chomiku to kiepski pomysł. Człowiek sobie wchodzi na gryzonia i nagle jest "atakowany" hałasem.
Dobra rada: wywal to. ;)

Po co Ci te śmieszne znaczki w nazwach folderów? Drzewo folderów staje się przez to mniej czytelne. Kilka razy nawet widziałam tam serduszka. :OO
Nie pojmuję po co ludzie dodają takie "udziwnienia".
Forever555, na pewno zajrzę ;)

scarab napisał(a):Po co Ci te śmieszne znaczki w nazwach folderów? Drzewo folderów staje się przez to mniej czytelne. Kilka razy nawet widziałam tam serduszka.
Nie pojmuję po co ludzie dodają takie "udziwnienia".

Poniekąd zgadzam się, jednak dobrze użyte znaki potrafią podkreślić ważniejsze foldery, a także nadać większą przejrzystość. U kolegi jednak nie nazwałbym tego pozytywnym rozwiązaniem, ale wiadomo, wszystko da się zmienić ;)

scarab

(16.08.2012, 22:55)Buhay napisał(a): [ -> ]Poniekąd zgadzam się, jednak dobrze użyte znaki potrafią podkreślić ważniejsze foldery, a także nadać większą przejrzystość.

Masz na myśli coś takiego?

[Obrazek: elAzO.png]
Sądzę ,że chomik jest dosyć ciekawy. Na pewno coś od ciebie pobiorę.