Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Istnieją jeszcze użytkownicy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Istnieją jeszcze użytkownicy którzy wierzą, że chomikuj.pl zostało stworzone z myślą przechowywania swoich plików

Cytat:Baw się tam dobrze i już spoko. Na chomiku jestem traktowany z wielkim szacunkiem. Administratorzy każdy mój monit w jakiejkolwiek sprawie załatwiają w pierwszej kolejności*. Pomagałem miesiącami przy tworzeniu tego portalu i dlatego nie jest mi obojętne, co tutaj się dzieje. Jestem wrogiem reklam i mam do tego pełne prawo. Nie jeden już który mi nadepnął na odcisk błyskawicznie poszedł się ***** z chomika. Przeczytaj sobie regulamin i nie zawracaj mi *****, bo mam ważniejsze sprawy. Na razie tylko blokada i nie wchodźmy sobie więcej w drogę. No i dzięki za namiary na drugie twoje konto, nigdy nie pokazuje się komuś, że ma się kilka kont w portalu, zwłaszcza komuś kto może ci je wszystkie zablokować albo usunąć. Młody jesteś i tego nie ukryjesz. Pozdrawiam :)

Nie wiem, tak jak On napisał, może jestem młody, ale nie głupi.

Jeżeli ktoś mi chce powiedzieć, że się mylę to niech odpowie na te pytania:Cool
1) Dlaczego jest możliwość chomikowania plików, jak nie można ich nikomu udostępniać??
2) Dlaczego jest możliwość wykupienia transferu??
3) Dlaczego jest wyszukiwarka plików??
4) (Jak coś wymyślę to dodam)

* - Jaki pewny siebie :D
A to jakiś założyciel czy co ? , że wozi się jak u siebie ?
Karrts wklej reszte wiadomości od niego ;)
Co za noob z tego karaokemax , nie wiem za kogo on się uważa ...
Jego nazwa chomika to karaokemax
Ale tak w ogóle o co chodzi ? :P
Zapewne chodzi o to, że niby chomik traktowany jest jako miejsce do przechowywania swoich plików bądź udostępniania innym ale tylko legalnych plików nie chronionych prawem autorskim, a mimo to dlaczego jest wyszukiwarka plików i trzeba wykupywać transfer, jak nie dlatego by pobierać takowe pliki. Widać w tym że chomik od samych podstaw powstał po to by wymieniać się pirackimi plikami, bo takich plików jest 99%. Administracja powinna blokować możliwość zarabiania pnktó na tego typu plikach i je blokować jeśli chce zachować pozory...
Bardzo miły użytkownik ;]
Wyślesz mu reklamę, to będzie ci groził, pisał bla bla bla...
I potem zablokuje, abyś nie mógł udowodnić swojej prawdy.

Nienawidzę takich ludzi!
Szkoda, że nie podałeś jego nazwy. Na pewno wiele osób chciałoby ocenić jego pliki.
Dobrze,że chomikuj od razu nie usuwa kont bo gostek pewnie by już to zrobił. :P
A tak nawet jak zmieni nazwę to wiadomości pozostaną. :P
Karrts właśnie podaj jego nazwę.
Jest podana ;]
Raden podał