Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Do czego służy Wam telefon?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

mabud73

Ja mojego Samsunga 7350 używam do internetu głównie i czasem gram w coś ale najczęściej siedzę w necie :D

Kucharek

Ja mojego sony ericsona xperia x10 mini pro używam do dzwonienia gps oraz oczywiście by być tutaj z wami ma super przeglądarkę.

Karol

[Obrazek: Nokia_N8_1.jpg]
Mój aparacik Nokia N8

[Obrazek: Modele_Elm_Hazel_Zielone_3739165.jpg]
Mój drugi numer Sony Ericsson Hazel

[Obrazek: sony_ericsson_k770.jpg]
Mojej żoneczki Sony Ericsson K770i

A w kartoniku w tapczanie to już nie wspomnę ok. 30 sztuk - po komisie.

Tylko i wyłącznie długie rozmowy a także ok.50 smsów dziennie :) Nokia N8 codziennie pod ładowarką.
Zdjęć telefonu nie pokażę, parametrów nie opiszę. Nokia 5230.
Używana tak jak wskazuje na to nazwa urządzenia (telefon), czyli rozmowy, dodatkowo sms-y i mms-y. Zawsze gotowa do nagrania filmu z niespodziewanej sytuacji w miejscu aktualnego przebywania lub zrobienia zdjęcia.
Swojego Samsunga Monte, oprócz oczywistych czynności takich jak dzwonienie czy pisanie wiadomości, używam także jako budzika, co by wstać rano do szkoły, do słuchania muzyki, grania i oglądania filmików, gdy mi się nudzi, a także mam w nim zapisany plan lekcji. Nieraz także surfuję w internecie, ale z powodu dość wysokich kosztów z tym związanych, staram się to robić, jak już naprawdę muszę.
O modelu szkoda się rozpisywać, złomek taki ;D

A do czego...
- dzwonienia
- smsowania
- czasem internet (ale na tym telefonie to...)
- masa notatek, nazw, krótkich info.
- budzik
- czasem jakaś gra