Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Witajcie ponownie!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie ponownie!
Na wstępie chciałem powiedzieć, że nie jest to moja pierwsza wizyta na tym forum. Moje konto w Chomikuj.pl istnieje już długo, lecz z miesiąca na miesiąc było jednak co raz mniej rozpoznawane, gdyż zmieniałem nazwy.

Mój chomik był niegdyś znany pod nazwami: pawelkwiatko, dastan, e-puacz, DirectX-PRPG.
Jednak dzisiaj jestem znany w sieci jako Digitalius.

Niektórzy mogą pamiętać mojego chomika pod nazwą "dastan", dlaczego?
KLIKNIJ TUTAJ!
Był to mój pierwszy konkurs, w którym wziąłem udział. Kiedyś z mojej strony były to czasy świetności, kreatywności, i chęci rozwijania chomika. Dzisiaj rozwijam chomika z mniejszym rozmachem.

Chcę się tutaj tylko przywitać, gdyż będę znowu uczestniczył w życiu forum Odjechani.com.pl, i mam nadzieje na udział w kolejnych odjechanych konkursach przygotowywanych przez Administratorów, i innych użytkowników forum.

Dziękuję za uwagę :-) Pozdrawiam
Digitalius
Witam :)
Pierwszy raz o tobie słyszę :)

Witamy na forum.
Witam Cie na forum
Witaj wśród Odjechanych i czuj się u nas dobrze. :)
Ja też pierwszy raz o ciebie słyszę ale witaj wśród Odjechanych :)
Możliwe, że pierwszy raz o mnie słyszycie, bo tu mnie dawno nie było...
Ale ogólnie forum i wy wszyscy jesteście odjechani, także myślę, ze będzie fajnie :-)
Witaj Kolego! Bardzo cieszy mnie fakt, że postanowiłeś wrócić na forum. Świetnie również, że zdecydowałeś się opisać nam swoje poczynania w temacie chomika na przestrzeni dłuższego czasu, jednak również Cię nie kojarzę ;)

Wybacz za naszą pamięć, ale czerwony dywan mamy niestety w pralni i nie jesteśmy do końca przygotowani na powrót wielkich gwiazd chomika... No cóż, mam nadzieję, że to zrozumiesz ;)

Pozdrawiam
A już myślałem, że ktoś czerwony dywan wyprał wybielaczem :-)