Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Kto gra w Sleeping Dogs? ;)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Hej, zamówiłem Sleeping Dogs, dzisiaj przyszła, jutro zaczynam grać. ;) Jakie wrażenia? Ja mam wersję ofc na PS3.
Ja gram , powiem Ci tak , na początku gra wydaje się nudna , bo nie ma broni itp.
Lecz gdy to przetrwasz , gra jest mega !
Jest masa broni , narzędzi do zabijania itp.
Żeby dojść do tego poziomu wystarczy kilka godzin
A ile trwa przejście całej gry? Bo chyba się na nią skuszę...
Właśnie czekam na opinię i wrażenia z gry. Mam zamiar kupić wersję na PS3 :P
Ja oglądałem na yt filmiki skkf'a i nabrałem ogromnej chęci grania w tą grę. Cudowny system walki, oświetlenie, choć trochę drętwa fabuła. Według mnie lepsze niż Saints Row 3, które wspominam ze smakiem.
(28.08.2012, 10:23)davi100 napisał(a): [ -> ]choć trochę drętwa fabuła. Według mnie lepsze niż Saints Row 3, które wspominam ze smakiem.

Oj z fabułą się nie zgodzę. Przeszedłem grę w 3 dni (pobieżnie) i moim zdaniem,
fabuła jest bardzo silną stroną gry - czy lepsze od SR3? Całkiem inny klimat,
ciekawszy. Walka w wręcz jest świetna, a to że ktoś wyżej powiedział że
początek jest nudny to brednia. Właśnie początek kiedy nie mamy broni i walczymy
jest wręcz genialny - moim zdaniem.

Grałem w wersję na PC w rozdzielczości 1920x1080, szczegóły Ultra HD.
Gra wygląda bajeczne, a i jej wymagania nie są aż takie wielkie.
Polecam każdemu gorąco, nawet tylko po to aby poczuć klimat Hong Kongu.
A skąd ściągałeś? Możesz podrzucić sprawdzonego linka? Mi powinno chodzić przynajmniej na Ultra, więc się o wymagania nie martwie. Ale gra bardzo mi się podoba i nabrałem coraz większej chęci by w nią zagrać, mimo że na półce leży masa innych oryginalnych tytułów, które czekają aby je choć odpalić (trylogia Mass Effect, Wiedźmin 2) :)
Swoją drogą, przeszedłeś w 3 dni? Czyżby była aż taka krótka? Krótsza od SR3?
(28.08.2012, 19:21)davi100 napisał(a): [ -> ]1. A skąd ściągałeś?
2. Mi powinno chodzić przynajmniej na Ultra, więc się o wymagania nie martwie.
3. Swoją drogą, przeszedłeś w 3 dni? Czyżby była aż taka krótka? Krótsza od SR3?

1. Pobrałem ze .. - sklepu a dokładniej ze steam'a.
2. Ultra moim zdaniem ma bardzo niskie wymagania, więc na pewno na nich
pograsz w ostateczności średnie detale.
3. Tak, ale wiesz trochę niedokładnie tj. nie szukałem tych wszystkich figurek
przy których można się modlić, nie robiłem jakiś minigierek etc. No i oczywiście
3 dni nawalania non-stop (no z przerwami na WC i jakąś pizze).
Poszukaj na pebie/torrentach, na ogół wszystko sprawdzone, jedynie co to można rotować crackami i updatem jak gra nie trybi ;)

Gra jest naprawdę godna polecenia, system walki rozwala, a to co kolega wcześniej napisał że jak nie ma broni to nudy, to o kant du** rozbić, w Grze rzadko kiedy używam broni, jedynie w misjach ktore tego wymagaja i przy czyszczeniu miejscowek z uzbrojonych bandziorów.

Gra nastawiona jest własnie na walkę wręcz i jest to zrobione wręcz epicko.

Co do długości gry to główny wątek przeszedłem w 4-5 dni , zbierając gdzieniegdzie posążki i odwiedzając kapliczki,jednak teraz nadal kilka dni już sie bawie bo jest nadal co w grze robić i nadal zachęca do rozgrywki,także jak najbardziej godna polecenia.
Ja zacząłem wczoraj grać, ściągnąłem repack 6gb po polsku. Wszystko działa super. Jak na razie grałem tylko 1 nocke (ze 4h) i przeszedłem 30%. Jednak po dłuższym czasie walka która jest coraz bardziej powtarzalna potrafi przynudzić.
Stron: 1 2