Witajcie. Chciałbym, aby ktoś zaoferował mi łatwy zarobek punktowy. Chodzi mi o np. jakieś zachomikowanie folderu ( ilość nie gra roli, mogę zachomikować nawet całego chomika, tylko musisz się liczyć z rozsądną ceną ), mogę jakoś zareklamować, wysyłać reklamy itp, mógłbym pomóc komuś w rozwijaniu jakiejś strony czy coś w tym stylu oraz wiele innych opcji, w których mogę zarobić punkty. Nie chcę nic za darmo. Po prostu, chcę w czymś pomóc, a Ty mi się odwdzięczysz punktami. Pozdrawiam i proszę o szybkie odpowiedzi. Napisałem ten wątek, gdyż potrzebuję punktów. Jeśli masz jakąś ofertę , pisz ! Na pewno ją rozważę !
Ja mógłbym zapłacić za zachomikowane plików ale musiał byś mieć minimum 350 odwiedzin dziennie i by były dobrze widoczne
Bo wtedy ludzie by ściągali i ja też bym miał punkty
No mam chomika, który ma tyle lub troszkę mniej
.
Dasz linka ?
Popatrzę go jeśli rzeczywiście tyle ma to zachomikujesz ode mnie za punkty
Sorki ale chyba nic z tego nie będzie nie masz licznika odwiedzin
więc sam wiesz ...
Ja moge zaoferowac PKT za wyszukiwanie dzialajacych linków do seriali, zwlaszcza telenowel do pobrania najlepiej z rapidshare, netload lub hellupload. Place za kazda telenowele kompletna 4 tys PKT za kazdy kompletny serial 1500 PKT.
szukasz na portalach warezowych ( Nie torrentach) seriali - najbardziej mnie interesuja latynoskie telenowele. Linki maja byc na rapidshare, hellupload lub ewentualnie na netload. Seriale maja byc kompletne w sensie wszystkie odcinki. Linki zapisujesz do pliku notatnika gdzie na jeden serial przypada jeden plik. Pliki zapisujesz tak jak nazwa serialu i wysylasz listy na chomika do ukrytego folderu. po zweryfikowaniu kazdej listy tzn czy linki sa sprawne wyplacam PKT
Ja mogę zaoferować ci coś podobnego do oferty rolika ale za każdy link na turbobit płace 150pkt. Jeśli jesteś zainteresowany pisz na pw o więcej szczegółów lub na chomika SecretCode