Odjechani.com.pl

Pełna wersja: zarobku punktów.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witajcie. Chciałbym, aby ktoś zaoferował mi łatwy zarobek punktowy. Chodzi mi o np. jakieś zachomikowanie folderu ( ilość nie gra roli, mogę zachomikować nawet całego chomika, tylko musisz się liczyć z rozsądną ceną ), mogę jakoś zareklamować, wysyłać reklamy itp, mógłbym pomóc komuś w rozwijaniu jakiejś strony czy coś w tym stylu oraz wiele innych opcji, w których mogę zarobić punkty. Nie chcę nic za darmo. Po prostu, chcę w czymś pomóc, a Ty mi się odwdzięczysz punktami. Pozdrawiam i proszę o szybkie odpowiedzi. Napisałem ten wątek, gdyż potrzebuję punktów. Jeśli masz jakąś ofertę , pisz ! Na pewno ją rozważę ! ;)
Ja mógłbym zapłacić za zachomikowane plików ale musiał byś mieć minimum 350 odwiedzin dziennie i by były dobrze widoczne :) Bo wtedy ludzie by ściągali i ja też bym miał punkty :D
No mam chomika, który ma tyle lub troszkę mniej :).
Dasz linka ? :D Popatrzę go jeśli rzeczywiście tyle ma to zachomikujesz ode mnie za punkty :D
Sorki ale chyba nic z tego nie będzie nie masz licznika odwiedzin :( więc sam wiesz ...
Ja moge zaoferowac PKT za wyszukiwanie dzialajacych linków do seriali, zwlaszcza telenowel do pobrania najlepiej z rapidshare, netload lub hellupload. Place za kazda telenowele kompletna 4 tys PKT za kazdy kompletny serial 1500 PKT.

szukasz na portalach warezowych ( Nie torrentach) seriali - najbardziej mnie interesuja latynoskie telenowele. Linki maja byc na rapidshare, hellupload lub ewentualnie na netload. Seriale maja byc kompletne w sensie wszystkie odcinki. Linki zapisujesz do pliku notatnika gdzie na jeden serial przypada jeden plik. Pliki zapisujesz tak jak nazwa serialu i wysylasz listy na chomika do ukrytego folderu. po zweryfikowaniu kazdej listy tzn czy linki sa sprawne wyplacam PKT :)
Ja mogę zaoferować ci coś podobnego do oferty rolika ale za każdy link na turbobit płace 150pkt. Jeśli jesteś zainteresowany pisz na pw o więcej szczegółów lub na chomika SecretCode ;)
Stron: 1 2