Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Punkty chomikowe tanio!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam mam do sprzedania punkty. Ilość każdy widzi poniżej:
[Obrazek: nowyobrazmapybitowej2qw.png]
Cena za wszystko: 110zł
Radziłbym zamazać nazwę chomika itp.
Bo aż się prosisz o włamanie na konto.
Taka mała rada ode mnie ;)
Spokojnie, nie boję się włamania bo mam silne hasło. Sądzę, że cena jest niska, więc czekam na chętnych nabywców.
Ale ktoś zrobi screen'a z napisem wyżej zdjęcia Witam mam do sprzedania punkty. Ilość każdy widzi poniżej:, wyśle je do administracji i ci konto zablokują.
Na razie punkty dalej mam. Oferta nadal aktualna, a cena za ponad 1,8 miliona pktów wynosi 110zł
Dobra ja już się łapnąłem na te punkty więc na razie czekamy jak jutro przelew dotrze :)
Davi100, dlaczego nie odpisujesz ? Dzisiaj już kasa do ciebie doszła widzę że na forum się logujesz 0 odpowiedzi...

No to ładnie, gość zablokował możliwość pisania mu PW, chyba niestety będę musiał zgłosić sprawę na policję, mam danę i przez niego bo w profilu miał 16 lat ucierpią i jego rodzice i forum bo niestety policja będzie potrzebowała część jego danych. Tego mu nie podaruję!
No kolego dobrze ze ja nie wzialem od niego. Bezczelny jest. Dziwne ze chcial za to tylko 110zl.
Napisal do mnie chyba z 50 PW czy biore bo niby ma innych kupcow ale w koncu nie wzialem.