Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Moja pierwsza reklama - proszę o opinie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Chciałabym poznać Wasze opinie o tej reklamie - jak się łatwo domyślić - chomika. Przygodę z grafiką dopiero zaczynam, więc szału nie ma. ;)
Proszę o szczere opinie, konstruktywna krytyka mile widziana. :)

Dodam jeszcze, że zależy mi zarówno na opiniach grafików, jak i zwykłych użytkowników - odbiorców. ;)

[Obrazek: Anim-1346847871.gif]
Poza tym, że całość wygląda trochę jak z okładki Bravo Girl, jest całkiem dobrze ;) Na grafice się nie znam, więc moją wypowiedź potraktuj raczej jako typowe zdanie szarego użytkownika - odbiorcy. Podoba mi się wtopienie głównych haseł. Czasami bardzo denerwujące jest, jak ktoś wkleja nieudolnie teksty, które zupełnie nie są "przyklejone" do całości... Nie wiem jak to wyrazić, ale chyba wiesz co mam na myśli. Twoja praca tworzy solidną całość, a nie tło + dodatki na nim. Te gwiazdki do mnie nie przemawiają, ale może to dlatego, że patrzę teraz na tę reklamę z perspektywy właściciela, jakbym sam miał się nią reklamować. Kwestia gustu... Ja użyłbym czegoś zupełnie stonowanego, co w kwestii reklamy jest pierwszym gwoździem do trumny, heh. Stawiając się jednak z punktu widzenia osoby trzeciej, całość jest dla mnie w pełni akceptowalna. Nie ma się do czego doczepić, a funkcje jakie spełniać ma ta grafika, na pewno zostaną zrealizowane ;)

Ogółem brawo!
MissFuneral, posłuchaj. Ze względu, iż jest to Twoja pierwsza praca będę podchodził do tej oceny z jak największym zaangażowaniem. No to tak : barwy do reklamy dobrałaś świetne ! Bardzo fajnie migają : górna i dolna belka ! Mogłabyś dobrać inną czcionkę, ale to taka mała wada, której nie musisz poprawiać. Tak na podsumowanie : naprawdę, gratuluję pierwszej reklamy. ;)
Buhay napisał(a):całość wygląda trochę jak z okładki Bravo Girl
Ha, właśnie się trochę obawiałam, że wyszło zbyt "słitaśnie". A miało być glamour i kojarzyć się filmowo - stąd czcionka, gwiazdki, taśma filmowa. ;)

Poniżej pierwotna wersja - mniej gwiazdek i nie mrugają.

[Obrazek: Anim2-1346851989.gif]
Bardzo fajna reklama , dobrze dobrane kolory i nic dodać nic ująć . Jak na pierwszy raz bardzo fajna reklama :) .
fajniutka Ok ale jeśli mogę to belki w prostokącie i będzie super Calus
Reklama jest dobra.Uwzględniając ,że to twoja pierwsza reklama to super.....
Mi również się podoba . Dobrze dobrane stonowane kolory , napisy w belkach migają na tyle wolno żeby nie dostać "oczopląsu" . Jednak chwalę to bardziej jako ...hmm... obrazek (?) . Jako reklama wydaje mi się właśnie zbyt ...(znów nie mogę znaleźć słowa) ... łagodna (?) . Przewijając chomikowe rozmowy , nie sądzę żebym zwrócił na nią uwagę . Chociaż może właśnie wśród wielu kolorowych dziewczyn , kolorowych napisów , kolorowych okładek filmów taka "łagodność" zwróci uwagę . Jeśli to Twoja pierwsza reklama , to szczere wyrazy uznania Ok
Widać, że wykonała to osoba z sercem :) Starannie i z umiarem :)

Przyczepić się mogę tylko to tego iż krawędzie nie są wygładzone. Ale to mały szczegół tylko :P
Pierwsza opcja z gwiazdkami jest taka pełniejsza i lepiej wygląda. Migadełka dodają jednak jakiegoś uroku ;) Pierwowzór nawet przyzwoicie wygląda i spokojnie możesz się nim reklamować.
Stron: 1 2 3