Jeszcze nie mam sygnaturki . Niedawno przekroczyłem limit 50 postów , więc postanowiłem sobie coś naszykować :
No i jeszcze reklama :
Jak oceniacie moje wypociny ? Może doradzicie co zmienić , poprawić . Dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi
Na ciemnym stylu jest źle widoczna , była robiona na jasne tło chomikuj
Reklama jest świetna. Widziałam ją w chomikowych rozmowach i mimowolnie się uśmiechnęłam.
Pomysł super.
Reklama jest dobra a nawet bardzo dobra
a sygnatura też jest dobra . Wszystko odpowiednio dobrane
Sygnaturka bardzo fajna mi się podoba
Pomysł na reklamę wręcz zaj*****y. Wykonanie też
Nie no, reklama jest świetna, bardzo pomysłowa i oryginalna. Oszczędna w formie, rozbrajająca w treści.
Sygnatura też mi się podoba, tylko głowa orzełka trochę dziwnie wygląda - jest chyba rozciągnięta...?
Reklama mnie zainteresowała. Naprawdę, jest taka niezwykła. Nie jest jakaś efektowna, ale nie powiem, w oczy się rzuca
. Co do sygnaturki, to również jest fajna. Jak dla mnie powinieneś należeć do grupy GrafArt, tutaj na naszym forum.
(05.09.2012, 22:04)MissFuneral napisał(a): [ -> ]... , tylko głowa orzełka trochę dziwnie wygląda - jest chyba rozciągnięta...?
Tak . Trochę rozciągnąłem . Inaczej napis wchodził na dziób , albo zostawało zbyt dużo miejsca z lewej strony .
Dziękuję za Wasze dotychczasowe wypowiedzi i przedstawiam poniżej mój kolejny pomysł na reklamę
Po zobaczeniu czegoś takiego macie ochotę sprawdzić jaki jest chomik , czy raczej pomyślicie "fajne koty" ?
na pewno jest inna, ja osobiście od razu wpadłam na twoją stronkę
Zobaczyłam ją dzisiaj na swoim chomiku i od razu zwróciłam uwagę. Przede wszystkim przyciągnęło mnie logo Odjechanych, potem było "fajne koty".
Ale tak poważnie, to bardzo podobają mi się Twoje reklamy, bo są pomysłowe i niebanalne. Wzbudzają ciekawość i na pewno zachęcają do zajrzenia na chomika.