Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Ponad 200 tys. pkt
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam
Sprzedam 145 tys. pkt, od niedawna jestem na Odjechanych. Rozumiem, że wielkiego zaufania nie można do mnie mieć, więc proponuję, żeby jakiś chętny admin pośredniczył. Ja daje hasło do chomika administratorowi, on otrzymuje kod doładowujący albo bezpośrednio do mnie wysyła przelewem kupujący i wtedy admin robi przelew punktów.

100 tys. pkt - 10 zł do Orange albo PayPal.
Ja bym mógł ci doładować komórkę za 10 zł lub przelać na paypala za 10 zł, ale administracja nie ponosi odpowiedzialności za transakcję i jak chcesz wykonać transakcję musisz je ustalić, ja proponuje taki układ. Ty mi doładujesz chomika i potem dajesz dane czy chcesz kasę na paypal czy doładowanie orange, masę użytkowników może potwierdzić moją uczciwość.
Ok, jestem skłonny iść na takie rozwiązanie. Interesuje mnie doładowanie orange, proponuję 100tys pkt za 10zł orange.
Ja mogę doładować ale za 120 tys punktów, niższa kwota nie wchodzi w rachubę. ten przelicznik co proponujesz jest na allegr.
No kupuj na allegro :)
Kolego, 100 tyś za doładowanie 10 zł to stanowczo za dużo.. Za doładowanie 10 zł daję się zazwyczaj od 120.000 do 140.000. Tym bardziej, że jesteś nowy i powinieneś wyrobić sobie opinie :)
To że jestem nowy nie znaczy że mam tracić na tym :)
Zgodziłem się że kupujący najpierw otrzyma pkt...

Edit. doszło mi trochę pkt za wymianę. Mam obecnie 224tys, mogę sprzedać za 15zł orange albo 15zł bon bet-at-home. Po odliczeniu 5% przy przeleweie to będzie ok 211tys. Oferta ważna do dzisiaj, poważne osoby z reputacją na forum.
Dobra jak zgadasz się na tą kwotę to ja jestem chętny jak co pisz na priv.
Sprzedane pawel4325, polecam użytkownika.
Dziękuję i również polecam gorąco, oraz się na przyszłość :D