Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Chomiki "ze świata".
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chomikuj.pl służy nam głównie do wrzucania i pobierania plików , ale nie tylko . Ja np. dzięki temu portalowi poznałem bardzo wielu fajnych ludzi z różnych stron świata . Jeden z moich wirtualnych przyjaciół to mieszkający w stolicy Azerbejdżanu - Baku , chomik origen .
Może i Wy macie jakichś "egzotycznych" znajomych chomików ? Z tego co wiem chomiki jako gryzonie żyją na całym świecie , to może chomiki internauci też .
Ja kiedyś na chomikuj poznałem kolegę z Bułgarii :P nazwy chomika nie pamiętam, ale wiem, że on znał więcej osób z różnych państw.
Eh A ja Raz Poznałem Polaka Ale Dziwnego Biegle Znał 7 Języków miał z 20 Lat :))

Nie pamiętam nazwy chomika Bo to było z Dobre 2 lata temu
(14.09.2012, 12:03)jarusrogus napisał(a): [ -> ]Chomikuj.pl służy nam głównie do wrzucania i pobierania plików , ale nie tylko . Ja np. dzięki temu portalowi poznałem bardzo wielu fajnych ludzi z różnych stron świata . Jeden z moich wirtualnych przyjaciół to mieszkający w stolicy Azerbejdżanu - Baku , chomik origen .
Może i Wy macie jakichś "egzotycznych" znajomych chomików ? Z tego co wiem chomiki jako gryzonie żyją na całym świecie , to może chomiki internauci też .

Dobrze po polsku pisze . :)
Natrafiłam kiedyś na użytkownika z Rosji na chomikuj.pl .