Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Dwa lata premium Turbobit.net
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć,
Do sprzedania praktycznie nieograniczona ilość dwu-letnich kont premium Turbobit.net. Na każde z kont daje 100% gwarancję, mogę także przedłużyć Wasze konto (w tym celu potrzebuje login i hasło).
Cena za konto to 50zł lub równowartość w punktach przy przeliczniku 135k to 10zł.
Możliwe także krótsze lub dłuższe konta :)

W przypadku zainteresowania zapraszam na PW.

Istnieje także możliwość zakupu krótszych kont, w niższych cenach, niestety, bez możliwości zmiany hasła :)

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=26311010
Jedno konto = jedna osoba ? czy dzielone są na X osób ?.Napisane jest,że bez limitu a już od dawna jest limit jakiś na ściąganie GB/dzień (tylko nie wiem ile).
(22.09.2012, 03:52)BDG napisał(a): [ -> ]Jedno konto = jedna osoba ? czy dzielone są na X osób ?.Napisane jest,że bez limitu a już od dawna jest limit jakiś na ściąganie GB/dzień (tylko nie wiem ile).

Dwuletenie konta na jedną osobę, bez żadnego dzielenia. Możesz dowolnie zmieniać hasło etc.

Limit taki jak na stronie Turbobit.net, 25GB/dzien i 300GB/mc.
Dwuletnie mnie nie interesują:).To mam rozumieć,że reszta jest dzielona na X osób?można wiedzieć na ile ? bo jak wiadomo 25gb/dzień to jakby np. 5 osób dostawało jedno konto to w parę godzin i konto nie ma transferu :/.