Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Fanpage 2 200 fanów na Facebooku
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Doskonale nadaje się do promowania plików na swoim chomiku a także sprzedaży reklam na samym fanpage:

Fanpage posiada 2.241 fanów na chwilę w którym dodaje ten post

STATYSTYKI:
[Obrazek: przechwytywaniefb.jpg]

[Obrazek: przechwytywaniegw.jpg]

Fanpage jest również wystawiony na allegro stąd też proszę o nie traktowanie tej licytacji jako wiążącej: http://allegro.pl/show_item.php?item=2672049435

Jeśli nie uda mi się go sprzedać na allegro będzie dostępny dla zwycięzcy tej licytacji.

Jak ktoś ma propozycje w postaci chomikowych punktów proszę je składać w tym temacie.
Chciałbym zobaczyć resztę statystyk. Np. Osoby które o tym mówią i temu podobne. Można z łatwością je wygenerować.
Ponieważ te informacje, które zamieściłeś nic mi nie mówią odnośnie ruchu na tym fanpage.

Wysłane z mojego HTC Wildfire S A510e
(25.09.2012, 12:32)CzekoladowyBaron napisał(a): [ -> ]Chciałbym zobaczyć resztę statystyk. Np. Osoby które o tym mówią i temu podobne. Można z łatwością je wygenerować.
Ponieważ te informacje, które zamieściłeś nic mi nie mówią odnośnie ruchu na tym fanpage.

Wysłane z mojego HTC Wildfire S A510e

Sory że nie dodałem rano ale niestety było mało czasu, fanpage jest trochę zaniedbany bo nie ma się kto nim zająć ja prowadzę inne.

[Obrazek: 39016949.jpg]

[Obrazek: 64231425.jpg]

i realny zasięg:

[Obrazek: 99547956.jpg]
Ja może byłbym zainteresowany, ale musiałbym najpierw dowiedzieć się nazwy fanpage. Jeżeli nie chcesz podawać tu, prześlij na priv ;)
Na priv wysyłam link do fanpage fanpage jest wart około 70 - 150 zł także licytacja od 200K chomikowych punktów, w tym temacie.

przebijamy o 20K

Licytacja trwa do 01.10.12

Opcja Kup teraz
1,2 mln punktów.

Opcja kup teraz zniknie po osiągnięciu ceny minimalnej. (którą znam tylko ja.)

Cena minimalna nie została osiągnięta
(25.09.2012, 16:26)Marszal napisał(a): [ -> ]licytacja od 200K chomikowych punktów, w tym temacie.

No to ja dam 200tyś chomikowych pkt. :D
Ja dam 220 000 ;)
250 000
270.000
275 000 :)
Stron: 1 2