Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Daję pkt chomikowe za wysłanie mi karty 30 zł plus
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hmm Potrzebuję kartę do tel Plus 30 zł
Płacę w pkt 320tyś pkt
Nie chcę nic mówić, ale najlepiej się opłaca kupić u ciebie 6.15 zł za 75 pkt bo jak by pomnożyć przez "4,266666666666667" to wychodzi jak 26,24 za 320 tyś pkt. ja bym był skłonny ale prosiłbym o sprawdzenie cennika i go poprawienie bo chyba przy większych ilościach powinno dawać się taniej a nie drożej...
A ile masz pkt do wypłaty ??

Jestem zainteresowany pisz na priv :D
(26.09.2012, 12:20)Wampir_sm napisał(a): [ -> ]Witam.Daję pkt za przelanie odpowiedniej sumy pieniędzy na moje konto na grę "World of Tank's"
Cennik SMS - od razu podaję liczbę pkt za daną ilość pieniędzy
Cennik:
6.15 zł - 65tyś pkt.
11.07 zł - 150tyś pkt.
23.37 zł - 250tyś pkt.
30.75 zł - 350tyś pkt.

Ważne: - Trzeba mi podać nr. telefonu gdyż tak jest wymagana płatność w grze.
a) Wszystkie transakcje można wykonywać po skontaktowaniu się ze mną i podaniu nr , aby wysłać dany SMS oraz treść , ponieważ im wyższy pakiet tym inny nr. SMS
b) Kontakt GG - 21144526
c) Wszystkie pkt są przelewane z chomika Wampir_sm
Jest również opcja zadzwonienia w kwocie 84.54 zł . Cena w pkt to 900tyś . Podaję nr. telefonu na jaki trzeba zadzwonić i podaję nr zlecenia. Czeka się 11 min na potwierdzenie zlecenia. Chętni pisać :)

Ps. Jak źle umieściłem wątek proszę go nie zamykać tylko przenieś w odpowiednie miejsce. Z góry dziękuję
Polecam transakcje z tym userem ;] miło, szybko i solidnie
Ja wziąłbym bym parę razy opcję 11 zł, jak jest możliwość za 150 tys. punktów :)

Wziąłem dwa pakiety i mam punkty, wow :D No w sumie to polecam :D