Witam, jak w temacie, mam do sprzedania chomikowe punkty: 250 tys. w cenie 25 zł przelewem na konto PKO.
Oferty i pytania proszę składać w tym temacie lub na e-mail:
[email protected]
Słaba oferta... To nie jest allegro
Za 250 tys to powinieneś oczekiwać 20 zł...
Zgadzam się na allegro już ostatnio idzie milion nawet za 90 zł kupić, ceny zaczynają schodzić jak się uspokaja sytuacja z blokowaniem aukcji.
Dzięki za radę, oferta milion za 90 zł mi pasuje, jest ktoś chętny?
P.S - Można zmienić nazwę tematu?
90 zł za milion jest aukcja na allegro 2 sztuki dokładnie 89,99 ja proponuje 80, z tym że jesteś nowy to albo na raty albo ty wysyłasz pierwszy punkty.
Może nowy tutaj, na pewno nie na chomikuj
. Najniższa cena jaką mogę przyjąć to 85 zł za milion.
Hmm mogę dać 82 ale to maks i jak byś się zgodził jak masz zamiar robić transakcję żeby mnie np. nie oszukać ? Mówię otwarcie bo już trochę transakcji robiłem to wiem co i jak
Aramandur, mogę Ci polecić Pawła
Bardzo uczciwy użytkownik.
Szczerze ci powiem nikt ci nie da lepszej oferty raz nawet jak komuś bedi zaproponował 250 tys. za 20 zł to się ktoś nie zgodził a ja się zgodziłem i był zadowolony.
Jeszcze jedno pytanie, jesteś chętny na jeden milion czy kilka? Do sprzedania mam ich w sumie pięć. I może jednak te 85 zł? Opuściłem już 15 z początkowej ceny.
Co do samej transakcji to pierwszy raz sprzedaje i nie wiem jak Cię zapewnić, że nie oszukam, bo na pewno nie samymi słowami.
I możemy zrobić to na raty, jeśli chcesz.