Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Punkty: 250 tys. - 25 zł
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2

Aramandur

Witam, jak w temacie, mam do sprzedania chomikowe punkty: 250 tys. w cenie 25 zł przelewem na konto PKO.
Oferty i pytania proszę składać w tym temacie lub na e-mail: [email protected]
Słaba oferta... To nie jest allegro ;) Za 250 tys to powinieneś oczekiwać 20 zł...
Zgadzam się na allegro już ostatnio idzie milion nawet za 90 zł kupić, ceny zaczynają schodzić jak się uspokaja sytuacja z blokowaniem aukcji.

Aramandur

Dzięki za radę, oferta milion za 90 zł mi pasuje, jest ktoś chętny?
P.S - Można zmienić nazwę tematu?
90 zł za milion jest aukcja na allegro 2 sztuki dokładnie 89,99 ja proponuje 80, z tym że jesteś nowy to albo na raty albo ty wysyłasz pierwszy punkty.

Aramandur

Może nowy tutaj, na pewno nie na chomikuj :D. Najniższa cena jaką mogę przyjąć to 85 zł za milion.
Hmm mogę dać 82 ale to maks i jak byś się zgodził jak masz zamiar robić transakcję żeby mnie np. nie oszukać ? Mówię otwarcie bo już trochę transakcji robiłem to wiem co i jak :D
Aramandur, mogę Ci polecić Pawła :) Bardzo uczciwy użytkownik.
Szczerze ci powiem nikt ci nie da lepszej oferty raz nawet jak komuś bedi zaproponował 250 tys. za 20 zł to się ktoś nie zgodził a ja się zgodziłem i był zadowolony.

Aramandur

Jeszcze jedno pytanie, jesteś chętny na jeden milion czy kilka? Do sprzedania mam ich w sumie pięć. I może jednak te 85 zł? Opuściłem już 15 z początkowej ceny.

Co do samej transakcji to pierwszy raz sprzedaje i nie wiem jak Cię zapewnić, że nie oszukam, bo na pewno nie samymi słowami.
I możemy zrobić to na raty, jeśli chcesz.
Stron: 1 2