Cześć
Mam chomika Mati_35 z własnym uploadem .I pomimo wielu reklam otrzymuje małe ilości z za pobrania moich plików od innych.
Czy to jest spowodowane opisem (okładką),bo to co mam nie pasuje do każdego chomika .
Np.azazelangel ma taki opis który pasuję do większości chomików
Czy chodzi o okładki czy o coś innego ?
Okładki mozna zobaczyć na chomiku Mati_35
Według mnie dam Ci trzy przykłady , przez które bym nie zachomikował od Ciebie pliku.
Nie estetyczne jest to , że na napisach ''Info , napisy pl , itp.'' Masz białe tło , co wygląda jak dla mnie źle.
Zbędna jest też ta minka obok napisu info.
Wykasuj z okładek ten napis po lewej stronie wraz z tym uśmiechem ''Mati_35''
Jak dla mnie , powinieneś zrobić inny szablon.
Nie jest też powiedziane , że jest to spowodowane szablonem do filmów , czy gier.
Poprostu może ludzie nie mają do Ciebie zaufania , czy pliki są sprawdzone itp.
A tak z ciekawości , ile masz punktów za pliki zachomikowane od Ciebie , skoro mówisz , że masz mało ?
Takie jest moje zdanie i nie każdy musi się z tym liczyć , komuś się może podobać , mi niestety nie.
800-1000 pkt
W zasadzie trzeba zmienić wszystko z tego co ty napisałeś
Poczekam na inne posty i co najwyżej znajdę grafika który to poprawi bądz zrobi.
Jak dla mnie wszystko fajnie oprócz tego że jest przeładowany za bardzo ciężkimi elementami flashowymi i grafiką, możliwe że jak ktoś ma wolniejsze połączenie nie bedzie mu się chciało czekać 1,5 minuty na załadowanie twojej strony. To menu flash nie jest najlepsze mimo iż mam 4GB ram to przycinają się te latające po nim gwiazdki czy coś tam przy kilkunastu otwartych kartach, strach pomyśleć co by było gdybym tą strone na netbooku miał otworzyć - 1GB ram.
Dla mnie chomik spoko.Musisz poprawić trochę opis.Chomik nie jest zły............... ......spoko
odpowiedz jest prosta masz pliki które są już u innych chomików a na takich plikach dużo nie zarobisz
Jedyny sposób to wrzucać to czego jeszcze nie wrzucili inni mówię na własnym przykładzie
Mój chomik zarabia w najgorszym przypadku 50-60 tys pkt dziennie w soboty i niedziele jest o wiele lepiej bo to około 80 tys z czego około 40 tys codziennie dostaję za zachomikowane pliki
Dodam że mam tylko 410 GB własnego uploadu