Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Moje Prace Graficzne
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Witam
Chciałbym wam pokazać mój projekt bannera.
Robiłem wcześniej bannery, ale chce zacząć robić takie które podobają się też innym a nie tylko mi.
Będę tu zamieszczał swoje pracę.
Chciałbym żebyście ocenili, chodzi mi aby powiedzieć mi, czy kolory pasują do siebie, czcionka jest dobra itp.

[Obrazek: Bez_nazwy_2___Odzyskano-1349116378.png]

Mi na tym banerze trochę nie pasuje ten samochód który całkowicie się różni od efektu bannera.
Ale to moje zdanie.
Chciałbym wiedzieć czy jeszcze można to coś dodać.
Myślałem nad drogą :P

[Obrazek: 54-1346344760.jpg]
Zmienił bym samochód oraz usunął ten blask na napisie auto serwis.
Przed nazwą ulicy powinna być spacja. ;)

Baner mi się podoba, choć samochód rzeczywiście średnio pasuje. Ja bym zamiast niego widziała pana mechanika w roboczym kombinezonie, z klatą umazaną smarem na wierzchu... :D
Miss specjalnie dla ciebie, jestem amatorem w robieniu bannerów, ale możę to ci się spodoba :P
Wycięte po amatorsku,ale czy styl ci się bardziej podoba?
[Obrazek: dasdas-1349644208.png]
2 reklama mi się bardziej podoba. Może dlatego, że jest facet a nie samochód. .Jakiś kolorowy element bym dodała.Jeden. Troszkę napis nie w moim guście ale technicznie ok .
2 wersja zdecydowanie lepsza, na nią bym postawił.
Bardziej estetyczna czcionka z danymi, delikatna ramka i ten facet pasuje lepiej niż autko, moim zdaniem of cours :)

Pozdrawiam.
danielo117o napisał(a):Miss specjalnie dla ciebie
Ależ dziękuję. :* A gdzie smar na klacie?! :P

A tak serio: tak, teraz bardziej mi się podoba. Zrobiłabym tak: tło z pierwszej wersji (wtedy i pan, i napisy będą lepiej widoczne), pan mechanik i napisy z drugiej wersji + główny napis w kolorze niebieskim albo zgaszonej czerwieni, żeby było coś kolorowego, jak napisała Elgato. :)
danielo117o napisał(a):[Obrazek: dasdas-1349644208.png]

Znacznie lepiej ale jedno co mnie razi to to że głowa mężczyzny styka się z literą S.
Ja bym trochę pomniejszył mężczyznę aby był większy odstęp między napisem, a owym mężczyzną.

:)
Druga wersja (z mechanikiem) o wiele lepsza, jednak bardziej przypomina mi to wizytówkę
ze sklepu z częściami niżeli baner - ale oczywiście to tylko i wyłącznie moje zdanie.
Kolory dobrze dobrane, wszystko się ze sobą komponuje - jak dla mnie ok.
właśnie w tym problem że napisałem banner a chciałem coś typu wizytówkę:P
Bo do bannera to trochę daleko :P
Stron: 1 2 3