Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Sprzedam chomika
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
Mam dzisiaj na sprzedaż chomika film.chomik
Chomik nie zarabia codziennie dużo bo od 200-1500 pkt , ale jest on nie reklamowany wcale.
Dorzucam do tego :
Menu ( Zapłaciłem za to 100.000 pkt )
Chomik Sender ( Zapłaciłem za to 750.000 pkt )
Profesjonalna Reklama ( Zapłaciłem za to 100.000 )
Kodu reklamy nie mam wklejonego na chomiku , ale daję wam kod po kupnie chomika.
Tak więc jak widzicie , w chomika zostało zainwestowane bardzo dużo punktów.
Proszę o podawanie swoich propozycji w punktach jak i w złotówkach.
Kontakt : PW oraz
GG : 15503482
Możecie pisać również propozycje w postach.
Pozdrawiam :)
Chomik jest w mojej ocenie nic nie wart, po pierwsze nie widzę żadnego menu, po drugie 200 - 1500 punktów bez reklamy - 0 własnego uploadu. Sam chomik Sender przy cenie 750K jest wart 15x tyle co twój chomik.
A ja napisałem wyraźnie , że chomik jest nie reklamowany , a kod do menu dostaje osoba kupująca po kupnie chomika dopiero.
gelmenn napisał(a):(..) Kodu reklamy nie mam wklejonego na chomiku , ale daję wam kod po kupnie chomika. (..)

Niestety sam chyba nie wiesz co piszesz, jest napisane że nie masz wklejonego kodu reklamy dlatego nie pocelam nikomu kupowania od ciebie kota w worku. Ja swojego chomika też nie reklamuje i mam około 10 000 - 40 000 dziennie bez własnego uploadu. Także nie spodziewaj się że twój jest wiele wart.
Nie wiem o co Ci chodzi , bo mam wrażenie , że na mnie wjeżdżasz bez sensu.
Napisane jest wyraźnie , że menu nie jest wklejone na chomiku , ale kod do menu , dostanie osoba która kupi chomika.
Koniec Offtopu