Witam, mam pytanie, co by mi groziło za wystawienie komentarza do użytkownika, komentarza zawierającego wulgarne słowa o pliku, który on ma?
Usunięcie komentarza?
Wysłane z mojego HTC Wildfire S A510e
gdybym ja wystawił komentarz pod jego plikiem wulgarny to co by mi za to groziło ?
nic, by ci nie groziło ale możesz zachować się kulturalnie i tego nie wstawiać.
bo wystawiłem taki komentarz i przy wciskaniu wystaw komentarz pojawił mi się komunikat że w twoim komentarzu pojawiły się wulgarne słowa itd i na końcu pisało że chomikuj zajmnie się tym że możesz zostać ukarany czy jakoś tak
Nie, to tylko tak ostrzega bo jak wysyłasz komentarz to można cie po ip Namierzyć, I jak urazi osobę tą co do niej piszesz to ona może działać na ręke A chomikuj chyba cie za to nie ukara.
Jak coś źle mówię to proszę poprawić
drops1010 napisał(a):gdybym ja wystawił komentarz pod jego plikiem wulgarny to co by mi za to groziło ?
A nie martwi cię bardziej to jak inni będą cię za po postrzegać? Proponuję na początek wystawić sobie słownik języka polskiego zamiast takiego komentarza.
Bez obaw. Niektóre chomiki włączają sobie w opcjach, że nie wolno używać na ich profilu niecenzuralnych słów.
Pamiętam jak kiedyś chciałam napisać słowo d*pa to mi się pojawił ten komunikat. Myślałam, że spadnę z krzesła