Odjechani.com.pl

Pełna wersja: 4500000 Punktów jednorazowo!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam
Jako, że nigdy tego nie robię dla czystej zasady, to jednak teraz postanowiłem jednorazowo sprzedać 4,5 mln punktów, bo zwyczajnie w najbliższym miesiącu potrzebuję gotówki i tyle.

Cena jest do ustalenia, a płatność na konto w banku bądź paypal. Wiem, że to dość sporo na raz, ale w ten sposób w sumie zaoszczędzicie, bo kupowanie mniejszych paczek co jakiś czas sumuje się na wyższą cenę lub te niższe po prostu są nieosiągalne w większych pakietach (poza oczywiście wyjątkami). Cena to od 200 zł <, ale jeszcze do końca tego nie ustaliłem. Możecie się powołać na moją uczciwość tu na forum, ale np. ja w sieci nie ufam nikomu, jako, że w sumie nie ma żadnego pokrycia. Ja jednak nie pisałem tu tylu postów tylko po to, aby admin mnie zbanował za oszustwo, a stali użytkownicy pewnie już mój charakter postów dobrze znają i pewnie nie są oni do mnie źle nastawieni, wręcz przeciwnie.

Dobra, dużo gadania, a raczej pisania o niczym, a oferta już jest. Kontakt gg to 26566077 (mój prywatny, bez podchodów, a z resztą macie widget na chomiku red-dragon). Często może mnie nie być na gg, a będę najczęściej wieczorami. Można tam zostawić kontakt telefoniczny, bądź mailowy jeśli ktoś woli, to oddzwonię.
Ja jestem zainteresowany i już ci na GG piszę.
Sporo nazbierałeś ja nigdy nie mogę nawet 1mln utrzymać

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
Chciałem potwierdzić zapłatę i odbiór połowy punktów, jeszcze dzisiaj deklaruję odbiór reszty i bardzo dziękuję za dotychczasową współpracę.
Wszystko załatwione! Punkty sprzedane za 240 zł, a więc polecam użytkownika pawel4325 do podobnych transakcji. Wszystko poszło jak należy, chodź były małe kłopoty z paypal, to teraz już wszystko jest ok. Punkty przelane, pieniądze na paypal.
Również polecam użytkownika wszystkim drobne problemy, ale w świecie nie jest nic bezproblemowe. Wszystkim polecam.