Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Blokada chomika pytanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
1. Czy z zablokowanego chomika można przelać pkt na innego chomika
2. Co można robić na zablokowanym chomiku np czy można dodać do zaprzyjaźnionych inne chomiki lub coś takiego
3. Gdy już nam zablokują chomika jaka wiadomość nam przychodzi[Treść]
Ktoś mógłby mi odpowiedzieć na te pytania najlepiej ktoś komu zablokowali chomika
Jak masz blokadę nie możesz wejść na chomika pisze Ci przyczyna zablokowania konta
Zależy Są dwie różne blokady Jak masz na chomiku Np o Jakiś stronach Czy obotach to dostaniesz bana i Możesz się logować !
A drugi ban tak jak post wyżej!
Z odpowiedzi na pytanie dotyczące chomika n3on od administracji wynika, że za pojedyncze przewinienie jest blokada na 2 tygodnie, chyba, że się zasadnie odwołasz. Druga blokada z tego samego powodu jest na stałe.

Na pozostałe pytania nie znam na razie odpowiedzi.
closer9 napisał(a):1. Czy z zablokowanego chomika można przelać pkt na innego chomika
2. Co można robić na zablokowanym chomiku np czy można dodać do zaprzyjaźnionych inne chomiki lub coś takiego
3. Gdy już nam zablokują chomika jaka wiadomość nam przychodzi[Treść]
Ktoś mógłby mi odpowiedzieć na te pytania najlepiej ktoś komu zablokowali chomika
Dawno miałem zablokowane konto więc nie pamiętam dokładnie ale postaram się odpowiedzieć to co wiem.
1. Nie można.
2.Nie można się zalogować na konto - po zalogowaniu wyskakuje informacja o blokadzie konta "twoje konto zostało zablokowane, prosimy o kontakt przez e-mail"
Wtedy ty możesz odpowiedzieć na chomikuj.pl tylko do administracji. ( nie ma panelu konta więc nie można dodać do zaprz. kogokolwiek , no chyba że źle pamiętam)
3.Na to pytanie odpowiedziałem w pkt 2. Dodam za to , że czas blokady jest indywidualny do czynu (choć pewnie się sporo powtarza) nie ma tu konkretnego czasu.
W praktyce wygląda to tak, że jak dostaniesz bana i to olejesz nic z tym nie będziesz robił to trwa chyba 2 tygodnie, jeśli się odwołasz to już w zależności od przewinienia itp.
Sam dostałem bana , bo ktoś nagadał na mnie, że oszukuje w czymś tam, loguje się na konto a tu zablokowane :D Napisałem do administracji to odblokowali w ciągu ~2h może szybciej , już nie pamiętam dokładnie.

Ktoś pisał, że są 2 rodzaje banów , pewnie chodziło o to, że ban za bota do rozmów = częstsze występowanie captcha a za inne to blokada konta.