Drogi 'spuście' jakkolwiek to brzmi, może trochę więcej informacji? Z jakich hostingów przyjmujesz linki? Uploadujesz przez przeglądarkę?
Szczerze mówiąc linki przyjmuję prawie każde - tj. typu turbobit, a nie hellshare itp. ;> - ponieważ ma premium w prawie wszystkich hostingach
.
Uploaduje oczywiście poprzez chomikboxa - jaki sens ma przez przeglądarkę skoro gry już w iso nie wrzucę?
Pozdrawiam
Mam shella, z którego i tak 100% nie korzystam, a przynajmniej trochę mi się zwróci
A poza tym jak przeszkadza to mogę dać drożej
Widzę że twoja cena jest stasznie niska , ale ja polecam i tak uploadera damianoslawp (Jest uczciwy i w pełni sprawdzony)
Ten uploader to oszust okradł już jednego chomika więc nie dajcie się nabrać
.
Jutro napiszę co i jak w związku z tym chomikiem.
Wysłałem połowę punktów (15.000) i jak dobrze pójdzie jutro dośle resztę i umówiliśmy się na 120gb uploadu.
Rano będę wiedział co i jak .
Byłem zainteresowany, widać nie ja jedyny skoro autor tematu odezwał się do mnie pierwszy.
Byłem zainteresowany kilkoma koncertami, które zostały wrzucone na rapidgator (15gb dziennie jest limit).
Autor stwierdził, że ma 2tb koncertów, wrzuci je i ja sobie wybiorę te które mi odpowiadają, i za nie zapłace. Super oferta nie?
Podałem nick i hasło do nowego zrobionego chomika by później ściągnąć z niego i wrzucić na właściwego. Po tym autor stwierdził, że "wrzuca tylko na ''porządne'' chomiki'', ehehe.
ps. Damianoslawp, dowiedziałem się, że jesteś palantem wg. autora i napisałeś tego posta wyżej dla żartów. Masz świetne poczucie humoru.
[S]PUST napisał(a):Ach brak życia sprawia, że trzeba poczuć się lubianym w społeczeństwie cybernetycznym.
Hehehe.
Więc zdecydujcie sami czy jest warto
Ja się nie będę kłócił dla mnie jest oszustem i tak zostanie. Nie obchodzi mnie co on o mnie myśli.
Ja tylko napisałem co sądzę o nim i na tym skończę.