Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Opinia o sygnaturce.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie ! Dzisiaj chciałbym się dowiedzieć, co sądzicie o tej sygnaturce. Wyraźcie swoją najgłębszą opinię, nawet krytykę. ;) Jak coś sygnaturkę robiłem w gimpie, a nie w PS. :)

Oto ona :[Obrazek: s2hcZ.png]

Czekam na oceny. ;)
Jak zrobisz sobie kanapkę to również się pochwal, z checią ocenie.

Nie znam się na grafice, ale wg mnie tło nie pasuje do tego bramkarza, napis VanPure jeszcze bardziej i jest brzydki.
Co to za różnica w jakim programie robiłeś? http://www.gimpuj.info/index.php?action=..._cat&id=14 poczytaj.
Nikii - czy Ty jesteś poważny ?
Myślisz, że ja się tylko pytam o oceny moich prac ?
Masz do mnie jakiś żal ? Napisz na pw, a nie będziesz się to frustrował ...
Program ma znaczenie i to dla wielu osób ..
Tak, zrobiłem kanapkę i się pochwalę.
Ok, wydałeś opinię. Dzięki !
Dla mnie trochę tło nie pasuje i napis "VanPure" a tak wszystko ok życzę powodzenia z następnymi pracami ;)
A mi tam pasuję napis VanPure :), tło mogłoby być troszkę inne (np. w kolorystyce bramkarza), ale ja jestem tylko początkującym i to jest moja skromna opinia :)
A mnie też pasuje napis Vanpure tylko kolor zgniła żółć będzie się lepiej komponować.Ogólnie bardzo fajne wykonanie.
Trochę w tle Różowy kolorek bije (Lekko) i to Jest minus Napisy z Cooltext'u Ale spoko :)
Jak ma być szczerze, to szczerze. Mnie się tak naprawdę podoba tylko napis "VanPure" i ogólna kolorystyka.
Napis "Odjechany User" ani czcionką, ani kolorystyką nie pasuje do całości.
Tło za monotonne, trochę ni z gruszki, ni z pietruszki, nie pasuje w ogóle do tematyki sportu, piłki nożnej, do której nawiązuje bramkarz.
Zdjęcie bramkarza też wybrałeś niespecjalne - jakiś taki zmęczony, zniechęcony, jakby pochylał się ze smutkiem nad napisem "VanPure". ;)
W najbliższym czasie wykonam nową sygnaturkę i również zapytam o Wasze oceny. ;)
Więc tak... Sygnatura nie podoba mi się w ogóle. Żaden element w sygnaturze nie jest ze sobą spójny. Po pierwsze na sygnaturze nie powinny znajdować się duże napisy, moim zdaniem najważniejszym elementem jest sama grafika (tło). Nie jest żadną filozofią wkleić render na tło i dodać kilka napisów. Nie próbuj działać według określonych schematów. Wymyśl coś twórczego, spróbuj określić jakie barwy mają zostać użyte do wykonania sygnatury, jakie elementy dobrze będą się komponować.
(10.10.2012, 12:56)VanPure napisał(a): [ -> ]Jak coś sygnaturkę robiłem w gimpie, a nie w PS. :)
Co za różnica w jakim programie to robisz. Nie wpływa to na ocenę czyjeś pracy. Usprawiedliwianie się programem jest moim zdaniem bez sensu. W każdym programie zrobisz to samo, ale innymi metodami. Jeżeli uważasz, że PS jest lepszy, że szybciej będziesz się nim posługiwać, a prace będą lepsze nic nie stoi na przeszkodzie abyś się przerzucił.