Odjechani.com.pl

Pełna wersja: kradzież konta Lexi105
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Movies_:D ten chomik ukradł mi hasło do chomika i zabrał mi chomika ktory wczesniej miałnazwe Lexi105 miałam tam wlasny Upload To oszust napisałam juz do administracji chomikuj Myslicie ze cos z tym zrobia? jakie mam szanse na odzyskanie chomika? a trafiłam na złodzieja bomiałam zachomikowane te pliki z tamtego chomika na swojego drugiego chomika
Hej a ja mam Podobny problem,Zamieniłem się z to boą za chomiki i ci ukradli i mi też Napisałem do Adminstracji
własnie zablokowali tego chomika
Przyznajcie się jeszcze, że sami podaliście mu hasło :)
Jak można zaufać typowi, który był kilka godzin na forum zarejestrowany, jego pierwszy post to temat z ofertą uploadu. Do tego nie pokazał swojego chomika, nie wypisał listy kont, i kręcił od samego początku. Jesteście naiwni to teraz macie za swoje.
jakiemu typowi nikomu nie podawalismy haseł zrobilismy wymine chomikami miedzy soba przez odjechani.com po czym pozmienialismy hasłana takie ktorych nikt nie zna ja nawet zmieniłam nazwe chomika wczoraj jeszcze wchodziłam na lexi105a dzis rano pisze do mnie gwiazdek105a z innego konta ze sie ne moze zalogowac na swoje konto ja chce wejsc na lexi105 a tu chomik o takiej nazwie nie istnieje nmierzyłam tego złodzieja i zgłosiłam do administracji jego zablokowali a ja nadal nie odzyskałam konta
(12.10.2012, 12:14)niikii napisał(a): [ -> ]Przyznajcie się jeszcze, że sami podaliście mu hasło :)
Jak można zaufać typowi, który był kilka godzin na forum zarejestrowany, jego pierwszy post to temat z ofertą uploadu. Do tego nie pokazał swojego chomika, nie wypisał listy kont, i kręcił od samego początku. Jesteście naiwni to teraz macie za swoje.

O czym ty mówisz,Ogarnij się nic SPUSTEM nie mam wspólnego.Pogrzało cie?
A możecie mi powiedzieć po kiego grzyba się zamienialiście ? Nic nie rozumiem z Waszych wiadomości.