Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Jak dużo zarabiać na chomikuj?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Posiadam całego chomika z własnym uploadem około 900 GB troche filmów i troche gier. Reklam wysyłam dziennie dosyć mało. Nikt nic odemnie nie pobiera. Chciałbym się dowiedzieć, czy są jakieś skuteczne sposoby abym zarabiał dziennie minimum 20 000 pkt z pobieranych plików.
Hmmm reklamuj Chomika dodawaj nowości Codziene to zdobędziesz zaufanie u innych :) Moim zdaniem Wątek do zamknięcia jest dużo podobnych wątków :P
nie którzy mogą liczyć na farta ja z reguły zarabiam kilka tysięcy punktów tygodniowo i nic nie robię. jeżeli masz własny upload to możesz udostępniać pliki do chomikowania bo jeśli ktoś je zachomikuje i ktoś te pliki od niego pobierze to ty dostaniesz tyle samo punktów jak by od ciebie pobrali
a jak zachęcić innych do chomikowania odemnie plików poza zapłatą punktowa?
Hmmmm Brak ci Pkt na zapłate?Zgłoś się na PW a mam zadanie za pkt
zareklamuj swoje chomika na facebooku czy na jakimś forum a na pewno zgłoszą się ludzie do pobierania
Wprowadź opisy plików, bo tak na czysto to raczej ciężko jest się na coś zdecydować.
I poreklamuj trochę chomika i nie mało tylko dużo, postaraj się np. wysłać 100 reklam do najpopularniejszych chomików co 2-4 godziny i już, tyle może nawet starczyć i oczywiście opisy rób.