52 dębiec, Paktofonika, Kaliber 44, Liroy, 1 8 L, Molesta, Karramba, Grammatik, Fenomen, Slums Attack, WWO i inni.
Jakie są Wasze ulubione kawałki?
![[Obrazek: Polska_Flaga.gif]](https://odjechani.com.pl/images/Polska_Flaga.gif)
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Stary polski Hip Hop
|
15.12.2013, 16:45
Słuchacie czasem starego polskiego Hip Hopu?
52 dębiec, Paktofonika, Kaliber 44, Liroy, 1 8 L, Molesta, Karramba, Grammatik, Fenomen, Slums Attack, WWO i inni. Jakie są Wasze ulubione kawałki? ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Liroy, tak
![]()
15.12.2013, 19:52
Trzeci wymiar jeszcze bym dorzuciła
![]() ![]() ![]()
15.12.2013, 20:01
Kalibra jeszcze kilka miesięcy temu słuchałem niemal nałogowo
![]() ![]() ![]() ![]()
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
16.12.2013, 19:59
Hmm... K44- długo ich słuchałam. Kilka kawałków Libera, Trzeci wymiar. 52 dębiec, Molesta- jeden czy dwa kawałki. Paktofoniki oczywiście też. Teraz już tylko wybiórczo. Siłą rzeczy OSTR.
Zawsze unikałam tych (nie chcę nikogo obrazić) troszkę zbyt popowych, nieambitnych i średnich zarówno na warstwie tekstowej jak i beatowej pseudoklasyków polskiego rapu, jak wyżej wymieniony "Aniele" czy "Dla mnie masz stajla". Chociaż mam dla nich nawet za te kawałki szacunek- za szerzenie tej muzy w naszym kraju. I zaoftopuję- irytuje mnie mylenie hh z rapem. HH to kultura oparta na 4 filarach, w skład których wchodzi rap. No, teraz już na pięciu.
07.04.2015, 18:08
Pamiętam jak już dawno dawno temu słuchałem WWO
![]() To były czasy, kiedyś rap był jakis taki inny, bardziej magiczny.
21.05.2015, 22:48
Stary polski HH najlepszy, ale już nie wróci. Niestety.
|