11.07.2013, 19:12
Cytat:To znaczy że co? Nic nie powinni budować? Stadiony są jak najbardziej potrzebne, gdzieś ten sport trzeba oglądać,W Polsce mamy ponad 85 dużych hal i stadionów. Myślę, że to wystarczy, tym bardziej, że nie chodzi mi o Lublin, bo rzeczywiście co do tego masz rację, ale to co napisałeś, że buduje się stadiony tam gdzie są potrzebne, z tym się nie zgodzę, w niektórych miastach tych stadionów jest za dużo. To samo odnosi się do kościołów.
Cytat:Według ciebie mieszkańcy tego miasta nie zasługują na niego? Więc co mamy jeździć do Warszawy żeby sobie obejrzeć mecz na żywo?Zasługują na równe drogi i nowe miejsca pracy. Najpierw trzeba dojechać na ten stadion przez pastwiska i mądrze wykonane drogi.
Cytat:w innych buduje się teatr, albo kościół jeśli taka jest potrzeba.Nie synek, nawet jeśli nie ma takiej potrzeby, to budują.
Cytat:Niby co mieliby budować twoim zdaniemTak jak wcześniej pisałem. Szybkie autostrady i obwodnice, żeby nie trzeba było stać w korku kilkanaście godzin, od wschodu do Zakopanego korki sięgają kilku kilometrów, to samo tyczy się Warszawy, można też wybudować sieć odprowadzającą wodę (każdy pamięta wyciek wody na drogę, samochody były do połowy zalane).