Hiszpańska wersja chomikuj - megahamster.es i wszystkie konta na niej stworzone w chwili obecnej emigrowały na stronę lolabits.es. Z tym wyjątkiem że została ona ograniczona i zablokowana dostępem do niej z terytorium Polski...
Na megahamster.es widnieje jedynie informacja techniczna. Nie wiadomo co dalej będzie z tą stroną.
Pisałem w tej sprawie do chomikuj.pl i otrzymałem odpowiedź.
Ta odpowiedź nie jest całkowicie prawdziwa. Mam przyjaciółkę która mieszka w Niemczech i na stronę może wejść.
Napisałem do chomikuj.pl trochę sugestii ze zamykanie strony tak od razu i ograniczanie do niej dostępu dla wybranych krajów, nie jest na miejscu. I że przydałaby się wcześniej zamieszczona na stronie informacja o takim postanowieniu.
Bo może ktoś wrzucił tam, ważne pliki i dokumenty, a może teraz nie ma ich na dysku i je stracił na zawsze... itp.
Otrzymana odpowiedź.
Wygląda na to że spółka partnerska chomikuj.pl ma już dość Polskich piratów, a w szczególności chyba bardziej nękania ich przez instytucje, które nachodzą ich najwięcej z Polski o łamanie praw autorskich.
Co o tym myślicie.
Na megahamster.es widnieje jedynie informacja techniczna. Nie wiadomo co dalej będzie z tą stroną.
Pisałem w tej sprawie do chomikuj.pl i otrzymałem odpowiedź.
Cytat:Witam serdecznie, lolabits.es jest serwisem partnerskim chomikuj.pl. Jest on dostępny jedynie dla hiszpańskich użytkowników.
Pozdrawiam
Hubert Krawczyk
Obsługa Użytkowników
Chomikuj.pl
Ta odpowiedź nie jest całkowicie prawdziwa. Mam przyjaciółkę która mieszka w Niemczech i na stronę może wejść.
Napisałem do chomikuj.pl trochę sugestii ze zamykanie strony tak od razu i ograniczanie do niej dostępu dla wybranych krajów, nie jest na miejscu. I że przydałaby się wcześniej zamieszczona na stronie informacja o takim postanowieniu.
Bo może ktoś wrzucił tam, ważne pliki i dokumenty, a może teraz nie ma ich na dysku i je stracił na zawsze... itp.
Otrzymana odpowiedź.
Cytat:Witam serdecznie, dziękujemy za wiadomość.
Opinię oraz problemy dotyczące portalu lolabits.es prosimy zgłaszać do obsługi użytkowników tego serwisu.
W razie dalszych pytań pozostaję do dyspozycji.
Pozdrawiam
Robert Skórski
Obsługa Użytkowników
Chomikuj.pl
Wygląda na to że spółka partnerska chomikuj.pl ma już dość Polskich piratów, a w szczególności chyba bardziej nękania ich przez instytucje, które nachodzą ich najwięcej z Polski o łamanie praw autorskich.
Co o tym myślicie.