Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Czas wolny spędzasz samotności czy w towarzystwie?
A ja chcę kota.
Zależy jak rozumieć samotność. Jeśli jako siedzenie samemu w pokoju, kiedy za ścianą rodzina ogląda telewizję - to rzadko mi się to zdarza- zwykle zabieram się i idę do nich. Nawet nie po to żeby pogadać czy pooglądać tv, ale żeby nie siedzieć samej. Oczywiście są chwile że chciałabym żeby wszyscy sobie gdzieś poszli ;-) Jeśli chodzi o znajomych to jestem typem samotnicy, spotykam się z nimi praktycznie tylko w szkole i jakoś nie czuję potrzeby widywać ich częściej (żeby sprawa była jasna, zaznaczam że ich lubię i przyjemnie się z nimi spędza czas). Czasami w wakacje jak nie mam co robić przez dłuższy czas to zaczynam się gorzej czuć (ale to chyba z bezczynności). Wydaje mi się że co za dużo to nie zdrowo- niedawno byłam na wycieczce szkolnej- po tygodniu miałam ochotę zostawić najlepszą koleżankę gdzieś w Hiszpanii :-)
Nie wiem czy byłabym w stanie wytrzymać z kimś dłużej (chyba że istnieją ludzie idealni) jednak przeraża mnie wizja powrotu do pustego mieszkania.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] Staram się pisać poprawnie
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Czas wolny spędzasz samotności czy w towarzystwie? - przez Monoceros - 21.01.2014, 18:15
RE: Czas wolny spędzasz samotności czy w towarzystwie? - przez Kaiselin - 22.01.2014, 15:20